Tak no ak niečo nejde tak to nesilím, jednoducho ustúpim , asi to tak malo byť napr ak ma trikrát nezobrali na výšku tak sa tam nebudem prihlasovať aj štvrtýkrát a celkovo vždy všetko riešim formou trikrát a dosť. Aj tak raz zomrieme a všetko čo sme si vybudovali bude fuč.
ak sa mi niečo nepodarí, poviem si že sa to nemalo podariť preto lebo raz sa to stane lepšie a krajšie alebo že sa to nemalo stať koli niečomu čo sa stane inokedy som optimista vo všetkom nepodarenom vidím niečo čo sa raz vďaka tomu podarí teda pokiaľ to nie je nejaká mala bezvýznamná vec na ktorú som sa veľmi tešila to ma vie riadne nasrať
tuzba cestovat. keby nehcem cestovat,nerobim nic,sedim doma pri mame a bol by som na urade prace,keby nechcem cestovat nechodil by som ani pracovat,resp. ak hej tak len na zakladne uzivenie sameho seba lebo na nic ine by som peniaze nepotreboval
cestovanie je proste moj absolutny zmysel zivota,a vdaka tomu dokazem ist vzdy dalej a chvilky ked mam pocit ze nevladzem su v sekunde udupane
....asi najčastejšie že ,,šak zabiť sa môžem stále, no život je le jeden. Ale tak určite toto nie je ešte tá najhoršia situácia. Bude aj horšie. Jebem na všetko idem si niečo kúpiť. Sama pre seba." V poslednom čase si stále hovorím toto. Preto mám doma za posledné mesiace nazbieraných milión nepotrebných vecí, ktoré mi zabezpečili chvíľkovú radosť/úľavu(neviem ako to nazvať)... Ale tak najčastejšie hudba..alebo keď niečo nakreslím a potom aj v tom najhoršom mám pocit, že som niečo dokázala, niečo za čo som na seba pyšná lebo zväčša sú to celkom vydarené kresby(podľa mňa) A ešte mám isté sny v živote, ktoré si budem vedieť aj reálne splniť(aspoň v to dúfam) ktoré chcem dosiahnúť a verím v to, že mi urobia život oveľa krajším.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vlastne preto,aby som samej sebe dokázala,že sa dostanem aj tam,kde nik iný nie ... Zatiaľ sa mi perfektne darí...
ale dajme tomu ze pud sebazachovy
Ked tak aspon Stroh a Davidoff cigary.
A holy kokot zmizne, nic nezmizne...
To si mozes nahovarat kolko chces, bud problemy vyriesis a ked to nejde tak sa s nima zmieris, prijmes ich a zijes s nima.
cestovanie je proste moj absolutny zmysel zivota,a vdaka tomu dokazem ist vzdy dalej a chvilky ked mam pocit ze nevladzem su v sekunde udupane