Možno na mňa teraz hrozne vyskočíte ale ja stále nechápem, prečo toľko ľudí volí oľano akože chápem, že je to lepšie ako ďalšie 2 najsilnejšie strany (neporovnateľne) ... ale prekvapuje ma proste to mnoźstvo ľudí, čo chce krúžkovať práve túto stranu nečakala by som to
ešte neviem koho BUDEM voliť (asi SaS), ale viem koho NEBUDEM voliť - PS/SPOLU. lebo femxtrémistické kulty nepodporujem rovnako veľmi ako nepodporujem tie extrémne pravicové, keďže oboje sú rovnako zlé.
aj keď... ten femxtrémistický je možno aj horší, keďže je zakázané povedať o ňom že je zlý, aj keď je to očividné. o extrémne pravicových aspoň nie je zakázané povedať očividnú pravdu že sú zlé.
@elmsi Matovič, Kiska, Truban aj Sulík sú aj veľmi úspešní šikovní manažéri, ktorí si svoj úspech odpracovali a myslia to so Slovenskom do určite pre mňa priateľnej miery dobre. Áno, majú chyby. Ale nikoho lepšieho, kto by sa mohol dostať do parlamentu tu teraz nemáme. Nie sú dokonalí, možno tá vláda ani nevydrží (i keď ja verím, že áno), no vždy to bude omnoho lepšie ako teraz.
Ktora strana je socialne zamerana-na ludi s obmedzeniami, chorych, socialne slabsich nie vlastnou vinou, starsich ludi co napr ziju v regione kde nie je ziadna praca pre slabsich co napr nevladzu pracovat vo fabrike? Taku stranu by som volila, lebo to co kandiduje len presadzuju podnikatelov, ako zbohatnut, ale nemysli sa na to ze su tu aj slabsi a nie kazdy ide byt podnikatelom. Ja sa vobec necudujem ze starsi volia smer, napr jedna strana navrhla zrusit prispevky pre ludi v chranenych dielnach alebo pracov prilezitosti ako 9 mesacna praca vo verejnej sprave atd , v regionoch su tieto prilezitosti vsak potrebne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aj keď... ten femxtrémistický je možno aj horší, keďže je zakázané povedať o ňom že je zlý, aj keď je to očividné. o extrémne pravicových aspoň nie je zakázané povedať očividnú pravdu že sú zlé.