ja by som si vybrala bicykel.. síce máme doma dva.. ale jeden je akože fotrov ale na tom sa bojím ísť lebo mi už pár krát skapal a nie je to milé keď ste dobrých pár kilákov od miesta kde bývate a sú to len nejaké divé cesty a ten môj je síce spoľahlivejší ale už ho mám hrozne dlho a je tak trošku detský.. biely s ružovými bodôčkami .. ale tuším si dám spojazdniť aj tak svoj.. ale nový by som brala viac ako kolieskové.. tie mám v krabici pod stolom a akosi mi to na nich nejde..
takto kvalitnejsi bike stoji okolo 10tisic...korcule 1 tisic...(v sklovensky) a ty sa ešte pýtaš že ktoré? Isto bycikel....a korčule kupi babka, ujo,dedo, stryko, krsna to je ejdno...alebo na memniny...
@Kikushik555 ozaj aby som nezabudla VSETKO NAJLEPSIE !! vela bicyklov a kolobeziek a korcul a nemôzem zabudnut skateov, aut, helikopter, limuzín, autobusov, motoriek a tak dalej a mozno aj tzdravia stasta atd,
vzhladom na to, ze korcule nove som "zdedila" (cize mi ich podarovala s tym ze jej mam dat za ne 1000ku tak bicykel lebo ten moj stary je hodny tak srotoviska a nie cyklistickeho chodnika, aj ked stale este sluzi celkom dobre
zalezi od toho co viac potrebujes alebo co by si viac pouzivala..alebo ktore nemas ale inak moc poradit nvm..ani ja by som sa nevedela rozhodnut...a este k tomu by som si vymyslela asi 5 dalsich darcekov takzeee asi tak...
no ja sa korculovat neviem takze by som bral korcule nech sa aj nieco naucim a mna az teraz napadlo ze miesto psp som si tez mohol opytat na narodky korcule
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Korčule za 1tis? V tom bude asi nejaká chyba Jedine ak ´hračkárske´
Keď človek dobre vystihne čas na kúpu ...
Aj ja mám také
inline su na babe viac sexy ale to je natebe