@14 dobre tak muzov vynecham ale kazda zena sa uz/alebo chcela bozkavala so zneou..viem ze to neznamena ze je rovno bi, no ale vies co tym chcem povedat v kazdom to bdie(A)
@21 @20 ..prosim ta este sa toho tolko zmeni..mozu sa ti dievcata pacit(aj mne sa pacia ) dokonce aj ked sa s nejakou vyspis mozes mat o 10 rokov rodinu (s muzom)..dievcata rady experimentuju ..normalne sa spolu kupat a pusinkovat je pre vacsinu normalne no ked si to ja predstavim s kamaratom ..fuj ..sice v sprchach v pohode,ale ze by som ho mal ...ehm neeee
@23 to je pekné , že sa ti páčia dievčatá a by ma zaujímalo , že odkiaľ si vyčítal , že nemám záujem o mužov? ako sorry ale mi príde vtipné , keď chlapi radia babám v oblasti ich sex.orientácie nemyslíš si , že každý jedinec je na toľko vyspelý aby mohol sám posúdiť , čo mu najviac vyhovuje? a ešte jedno...odkiaľ vieš s kým som spala a s kým nie?
@26 to vsetko boli len priklady na rozne situacie,ktore sa to mozu ale aj nemusia tykat..treba poriadne citat..a odkial som vycital,ze nemas zaujemov o muzov?kto asi tak zalozi anketu o bi a homo?snad nie heterak
@27 vie ja síce nie som lesba ale aj keby som bola , tak by som sa za to nehanbila...a založila som ju pre Bi-Homo nie pre heterákov....a a ako si uviedol v jednom zo svojich príspevkov: @6 nikdy som netuzil pchat lofas do riti chlapa..takze hovor za seba (smajlík)
no neviem , či čistí heteráci chodia na takéto fóra ???....
@no neviem , či čistí heteráci chodia na takéto fóra(smajlík)???....(smajlík)
ano?tak sa pozri,ze ti sem neprisiel ziadny buznak,ale su tu sami hetero..a takymto pokusom o vtip ma nevytocis
uplne od veci.... ak vedci raz zistia ze kazdy je bisexual len v inom pomere ako tu uz bolo povedane .... budete zapierat ? ved ten pomer moze byt aj 1000000000 ku 1..... alebo mensi cize zanedbatelny,..... mame o tom az prilis malo poznatkov na to aby sme si mohli byt az tak prehnane isti.... nazor ze u bab je to v pohode ale u chalanov fuj je zalozeny na povrchnom iracionalnom zmyslani nechcem povedat ze kto ho zastava musi mat hned v hlave nasrane ale podozrenie to vzbudzuje a vobec nie je to uplne jedno ? ved nech si kazdy zije jak chce pre boha....
v ramci trestnopravnych a etickych noriem samozrejme ale medzi homosexualitov a uchylactvom je taka velka diera ze len idiot si to moze spajat do jedneho.....
Mam navrh premenujme tuto kategoriu na zabavne forum , lebo nadpis gay & bi mam taky pocit nema zmysel lebo drtiva vacsina tych co sem chodia su hetero, cest vynimkam, raz som to uz napisal, nemate dost svojich for naco vas zaujima kto je akej orientacie, ved na to je profil , ak niekto chce tak si to tam da a ak nie tak to ani nepovie tak co riesit ? @53 svata pravda, ostatku odporucam vyskumy A. Kynsley , dufam ze som to napisal dobre
ha skusila som sa olizova s babu.. ale nejako mi to nezachutilo. dalej by som urcite nepokracovala. myslim, ze chlapi su len chlapi... ich viacej uprednostnujem..
@61 andzíí ja som nad tym rozmyslala...a podla mna bi to maju hoorsie...vies ...ked maju staleho partnera/ku tak je to tazsie nepodj*bat..vies laka ich to tam ja tam a ked je ece nekto ze uff tak ... sak si rozumieme ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
zaujimave masirovanie ega
@6 nikdy som netuzil pchat lofas do riti chlapa..takze hovor za seba
@9 cest vynimkam
no a?
@20 ..prosim ta este sa toho tolko zmeni..mozu sa ti dievcata pacit(aj mne sa pacia ) dokonce aj ked sa s nejakou vyspis mozes mat o 10 rokov rodinu (s muzom)..dievcata rady experimentuju ..normalne sa spolu kupat a pusinkovat je pre vacsinu normalne no ked si to ja predstavim s kamaratom ..fuj ..sice v sprchach v pohode,ale ze by som ho mal ...ehm neeee
@6 nikdy som netuzil pchat lofas do riti chlapa..takze hovor za seba (smajlík)
no neviem , či čistí heteráci chodia na takéto fóra ???....
@28 no krasna predstava, ale pochybujem ze to je pravda
ano?tak sa pozri,ze ti sem neprisiel ziadny buznak,ale su tu sami hetero..a takymto pokusom o vtip ma nevytocis
@53 svata pravda, ostatku odporucam vyskumy A. Kynsley , dufam ze som to napisal dobre
omyl
kreténizmus
ja som bi a neserem sa s tym...=D