Akurát nedávno sa mi sníval taký brutálny horor, že niekto mačetou vyvraždil moju rodinu, a riadne dosekal aj mňa, ale nejakým zázrakom som to prežil. Ležal som na koberci, tváriac sa, že som tiež mrtvy, a ked odtiahol mrtvoly do spálne, tak som utiekol cez okno. Ale ako šikovne to ten mozog zrežíroval hlavne scéna v kuchyni bola desivá: zrazu v celom dome zhasli svetlá, nefungovala elektrina, chvíľu sme boli v absolútnej tme, a ked sa zažali tak zrazu uprostred miestnosti stál obrovitý, holohlavý chlap v čiernom plášti s mačetou v ruke.
Moje najhoršie nočné mory sú tie, kde sa mi sníva s bývalými. Ten pocit z nich pretrvá aj niekoľko dní. Potom ešte tie s mŕtvymi príbuznými. Všetky si pamätám dodnes.
Sny (a našťastie aj nočné mory) si obvykle nepamätám/rýchlo zabúdam. Jedna mora mi však utkvela v pamäti, keďže sa mi v rôznych intervaloch vracia. Začalo to krátko po mojom nástupe do práce. Nachádzal som sa vo svojej kancelárii, kde zrazu nastala čiernočierna tma, ani náznak svetla. Snažil som sa dostať von z dverí, ale cestou som zakopával o predmety a ani za svet sa nemohol dostať von. Keď som sa pokúšal nahmatať vypínač, lampu alebo mobilný telefón - všetko bez úspechu. Len tma a rastúca úzkosť z obklopenia temnotou. Keď úzkosť vystúpila na maximum, nastáva zlom a uvedomím si, že je to len sen. V tom sa však prebudím doma v posteli, opäť obklopený tmou. Akoby lusknutím prstov sa úzkosť na maximum vráti naspäť pretože snová realita a skutočnosť splývajú v jedno. Len nekončiaca tma a nemožnosť nájsť zdroj svetla či východ. Obvykle sa následne (už reálne) potácam dezorientovaný, spotený s vysokým tepom v izbe a opäť zakopávam o veci. Po pár desiatkach sekúnd (čo mi však v tom stave príde podstatne dlhšie) sa mi obvykle konečne podarí nájsť telefón/vypínač svetla a ja konečne precitnem kde som a, že je už konečne potom. A toto sa mi snívalo hneď niekoľkokrát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne sa snivaju tak nechutne brutalne zvratene sny, ze ich uz beriem ako samozrejmost. Keby sa mi snivaju take ako pise @1 tak som rad.