Mali ste niektorí v detstve alebo aj teraz nočné mory? Ja osobne som mala a moja otázka znie, Čo si z nich pamatáte? Čo sa vám to vlastne snívlao. Ja som vídavala kruhy ktoré lietali okolo mna alebo tažké balvany, ktoré som čaastzo spomínala a jasné že to
mala som jednu extrémnu nechutnú a extrémne živú nočnú nočnú moru. ak by som chcela nakrútiť neskôr film na ten námet, bol by to trhák. Bolo to zvláštne, pretože väčšinou ľudia majú veľmi krátke sny, útržkovité a nedávajú zmysel. Ale toto malo dej, gradáciu, zápletku, všetko!!
Z utorka na stredu (zo včerajška na dnešok) som mala nočnú moru.
Išla som s konečnej autobusu domov a zbadala som tri mníšky ktoré nemali tvár a mali topánky na podpätkoch ktoré im boli veľké. Veľmi som sa bála a siahla som po ruženci ktorý nosím vo vačku. Viem, že som sa prežehnala a našťastie sa nič nestalo.
nočné mory som mávala naposledy v takých 9-10 rokoch. Teraz ich nemávam vobec, odkedy mám samé lucídne sny. Inak pametám si len na 2 z nich.
V jednej sme išli s kamarátkou v takej zime do školy (a od našeho domu do školy sú 2 kilometre) a na ulici pod našou nás stretli taký rómovia ale bolo ich veľa. A jedno rómske dieťa (mohlo mať tak 12-13) sa nás začalo vypytovať veci ako či sme jeb***té. Chceli sme zdrhnúť ale tí cigáni vybrali pištole a začali nás naháňať, kamarátku zabili a potom sa celé košice zmenili na jedno obrovské ľadové bludisko a tí cigáni na tučniakov a začali ma naháňať a potom sa tam neviemjak vtrepala ďalšia kamoška a stále nás dohonili a v dajakej zákrute sme im ušli. Potom strelili a neviem či po mne, ale asi áno, lebo som sa naraz zobudila
Druhá nočná mora bola taká, že jednej kamoške vzali peniaze, mobil a proste ju okradli na ulici ale vedela kde bývajú tí zlodeji ale vobec nevolala políciu ani nič. Vtedy sme v noci šli z pizzérie a ja som mala domov sama jednou uličkou a tam oni bývali , zastavili ma na ceste a prišli ku mne, podali mi kamoškine veci a povedali že mi ich dajú ale najprv ma znásilnia. Ja som vrieskala jak blbá a nevedela som sa tomu zabrániť. Fuj, hnusný sen. A polícia nezdvíhala tak som šla domov ale moj oco mi oznámil,že náš dom sa predal a nevedel tomu nijako zabrániť a že moju mamu odviezlo policajné auto na políciu lebo dakoho zabila, nato prišlo to policajné auto a viezli sa v ňom dve také isté osoby ako moja mama totálne dvojičky
hej, asi pred necelym rokom sa mi snivalo ze som zabil asi 6 ludi, isiel som sa vyspovedat a zrazu sa vsetko tocilo a pistalo a ludia mali take voskove masky a nakoniec som skocil z okna
ale ked som bol maly, niekedy aj teraz, sa mi snivaju nocne mory s vytahmi
Mávam tiež, ale neberiem to ako nočné mory, mne sa to páči. Jediná, čo sa mi nepáčila a bola som vždy potom po nej dosraná, bolo, keď som pozerala paranormal activity a 3 dni po sebe sa mi snívalo, že ma niečo stiahlo z postele a nechty som zarývala do steny až úplne krvácali, aby ma to nestiahlo dole Ale inak mávam "nočné mory" o zombie (tých zbožňujem ) a tak bežne
moc si sny nepamätám ale občas sa dačo pritrafí - so smrťou, vraždou, stratou... o všeličom sa mi už snívalo
ale najčastejšie sa mi do teraz snívalo o medveďoch(v poslednom čase častejšie). prenasledujú ma, sledujú, ale nikdy ešte nezaútočili ani mi nič nespravili, len ma sledujú
Ked som bola mala tak som nikdy nocne mory nemala spala som ako v bavlnke
Ale teraz je to uz o inom snivaju sa mi takzv. realne sny, kt. sa neskor stanu/budu sa diat ked to niekomu v skole poviem tak si myslia ze niesom normalna ale co uz
Mávala, mávam Zaujímavé je, že nočné mory si pamätám všetky a tie také pekné sny hneď zabudnem Moja 1. nočná mora bola o Michaelovi Jacksonovi s tou jeho bielo tvárou - veľmi hnusny sen, 2. že ma chcel zabiť, už môj mrtvy dedko .......... ostatné si nechám pre seba A ešte stále sa mi sníva o tarantulách v mojej posteli, s ktorých mám MEGA fobiu
ale nie. Vážne. Mala som pred troma dňami asi. Som asi 2 dni v kuse kukala Faktor strachu a potom sa mi celú noc snívalo. Stále som plnila úlohy a stále viac a viac a nič z toho. Tak už ten FS nepozerám. (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Išla som s konečnej autobusu domov a zbadala som tri mníšky ktoré nemali tvár a mali topánky na podpätkoch ktoré im boli veľké. Veľmi som sa bála a siahla som po ruženci ktorý nosím vo vačku. Viem, že som sa prežehnala a našťastie sa nič nestalo.
V jednej sme išli s kamarátkou v takej zime do školy (a od našeho domu do školy sú 2 kilometre) a na ulici pod našou nás stretli taký rómovia ale bolo ich veľa. A jedno rómske dieťa (mohlo mať tak 12-13) sa nás začalo vypytovať veci ako či sme jeb***té. Chceli sme zdrhnúť ale tí cigáni vybrali pištole a začali nás naháňať, kamarátku zabili a potom sa celé košice zmenili na jedno obrovské ľadové bludisko a tí cigáni na tučniakov a začali ma naháňať a potom sa tam neviemjak vtrepala ďalšia kamoška a stále nás dohonili a v dajakej zákrute sme im ušli. Potom strelili a neviem či po mne, ale asi áno, lebo som sa naraz zobudila
Druhá nočná mora bola taká, že jednej kamoške vzali peniaze, mobil a proste ju okradli na ulici ale vedela kde bývajú tí zlodeji ale vobec nevolala políciu ani nič. Vtedy sme v noci šli z pizzérie a ja som mala domov sama jednou uličkou a tam oni bývali , zastavili ma na ceste a prišli ku mne, podali mi kamoškine veci a povedali že mi ich dajú ale najprv ma znásilnia. Ja som vrieskala jak blbá a nevedela som sa tomu zabrániť. Fuj, hnusný sen. A polícia nezdvíhala tak som šla domov ale moj oco mi oznámil,že náš dom sa predal a nevedel tomu nijako zabrániť a že moju mamu odviezlo policajné auto na políciu lebo dakoho zabila, nato prišlo to policajné auto a viezli sa v ňom dve také isté osoby ako moja mama totálne dvojičky
ale ked som bol maly, niekedy aj teraz, sa mi snivaju nocne mory s vytahmi
ale najčastejšie sa mi do teraz snívalo o medveďoch(v poslednom čase častejšie). prenasledujú ma, sledujú, ale nikdy ešte nezaútočili ani mi nič nespravili, len ma sledujú
Buď ma naháňa nejaký vrah / čarodejnice alebo padám a pred koncom pádu sa zobudím ... a neviem, na také horšie si teraz nespomeniem
Ked som bola mala tak som nikdy nocne mory nemala spala som ako v bavlnke
Ale teraz je to uz o inom snivaju sa mi takzv. realne sny, kt. sa neskor stanu/budu sa diat ked to niekomu v skole poviem tak si myslia ze niesom normalna ale co uz