Ahoj všetkým , aký máte názor na "nohavičkový" fetiš ? Prečo také niečo vôbec existuje ? A čo to pre mňa ako priateľku takéhoto fetišistu znamená ? (teda okrem toho ,že mám pocit , že mi miznú nohavičky) budem vďačná za každý názor.
Ani ja tomu nerozumiem , snažím sa to pochopiť ale zrejme potrebujem väčší nadhľad .... Ale je plný internet žien ktoré si takto zarábajú , čiže to nebude "vzácny" fetiš
ja súhlasím s @melancholik -om, muži by mali nohavičky vidieť a dávať dole, a nie ich skladovať, kradnúť, voňať a neviem čo s nimi tí ľudia robia (a radšej to ani nechcem vedieť)
a ženy čo predávjaú nohavičky mno.. aj tak sa dá zarobiť
fujky fúúúj, osrane gate nejakej spitiny, to je už aká vzácnosť...
kde ľudia berú peniaze na tieto hovadiny...
imperátor ficko by mal pritvrdiť, v národe je furt kopa peňazí.....
Ved ked mas taketo priatela, tak sa ho opytaj, co na tom vidi
Ja to celkom viem pochopit, niezeby som zhromazdovala cudzie pouzite pradlo, ale tak je to nieco, co patri pre teba pritazlivemu cloveku, ma na sebe jeho vone, pripomina ti intimne situacie, why not.
@marcello1111 túto diskusiu som nezaložila preto, aby sa niekto hanlivo vyjadroval na účet mužov alebo žien kt majú určitú úchylku ... ale preto aby som pochopila čo ich k tomu vedie ... alibistický prístup a odvolávanie sa na politiku (pretože to je teraz zrejme moderné) mi teda moc nepomáha ... nemôžem ani poďakovať za názor pretože tu len zavadzia , ale najlepšia obrana je útok tak bohvie čo v skrini schovávaš ty
@narazuvzdornaa spýtať sa spýtam ... len sa bojím odpovede ... preto sa snažím zbierať informácie ... Ďakujem za názor , taká romantická odpoveď ma potešila
Tiez to chapem tak nejak ako @7
Proste ako ked niekto spi vo frajerovom tricku a je rad ked vonia po nom a tak, akurat prevedene do trochu extremnejsej formy
(Pamatam si ze na ZS sa mi pacila jedna spoluziacka, a raz mi pozicala mikinu na telesnu a bola som uplne happy ze mam na sebe nieco co mava na sebe ona a vonia po nej a vsetko takze to celkom viem pochopit)
@tamara55
zvykaj si moja, že vo svete ti niekto napíše aj NIE...
ak si to sem dala zámerne, len aby sme ťa mi birdzáci utvrdili v tom, že je to správne a fajnové pre teba, potom zrejme patríš k tejto fetish kompany - zberateliek ženských gatí a si lesba...
rád by som vedel z ktorej riti ťa sem kto poslal na birdz, ale zrejme to bol niekto z pokecu, aby sa ťa tam zbavil....
@marcello1111 Asi ťa muselo zabolieť ego keď si sa rozhodol takto reagovať a urážať ma ... len si poslúž a ukáž sa aký si frajer v tejto skupine , zaslúžiš si za to obdiv ...ja už som si bohužiaľ zvykla na takých zakomplexovaných ľudí ako si ty a teraz by si si mohol zvyknúť a všimnúť ty ,že svet nieje čierno-biely a že nie každý je natoľko úbohý aby bezdôvodne urážal ostatných ...
@aventine ale tito fetisisti to je nieco ine,im je jedno ktora baba tie gatky mala.To o com ty hovoria je bezna zalubenost ked niekoho lubim taka jasne ze jeho veci mi robia radost a proste aj niekedy citim jeho vonu na mojich rukach.Ale tito uchylaci proste aj ked by nasli na ulici povytokovane gatky tak ich vezmu a su vzruseni hlavne z toho vytoku a obnoseneho.To predsa nemozes porovnavat
@marcello1111 zajo ja vzdy totalne zasnem nad tym, co za nenavistne komentare dokazes zo seba vypudit, v ktorych je totalne pohrdanie a odsudenie, pritom o veci vies menej ako fico o zivote ostatnych ludi v tomto state. A hrdo sa pri tom bijes do prs, ze aky si ty krestan a nenaplnas ani zakladne piliere jezisovho ucenia, nesud, lebo budes sam sudeny, miluj blizneho svojho... Ale k tym tvojim komentom, ona nikde nic osrate nespominala, nikde nespominala ziadnu spitinu, neviem, na zaklade akej suvislosti si zhodnotil, ze ked sa pyta na uchylku svojho priatela je lesba a zberatelka gati DD
@marcello1111 si normalny? Druhykrat na teba reagujem a to znamena, ze ta prenasledujem? Fiha, tak to som potom stalker prvej triedy. A nepocitujem k tebe nenavist, len mi je skor luto to, ako ty sudis. A som lepsia v tom, ze nepisem kazdemu pod statusy a prispevky nenavistne komenty a nepovysujem sa nad ostatnymi ako ty. A nesudim ta, len ti hovorim svoj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja mám rád nohavičky len na žene a keď jej ich môžem dávať dole
a ženy čo predávjaú nohavičky mno.. aj tak sa dá zarobiť
kde ľudia berú peniaze na tieto hovadiny...
imperátor ficko by mal pritvrdiť, v národe je furt kopa peňazí.....
Ja to celkom viem pochopit, niezeby som zhromazdovala cudzie pouzite pradlo, ale tak je to nieco, co patri pre teba pritazlivemu cloveku, ma na sebe jeho vone, pripomina ti intimne situacie, why not.
Proste ako ked niekto spi vo frajerovom tricku a je rad ked vonia po nom a tak, akurat prevedene do trochu extremnejsej formy
(Pamatam si ze na ZS sa mi pacila jedna spoluziacka, a raz mi pozicala mikinu na telesnu a bola som uplne happy ze mam na sebe nieco co mava na sebe ona a vonia po nej a vsetko takze to celkom viem pochopit)
zvykaj si moja, že vo svete ti niekto napíše aj NIE...
ak si to sem dala zámerne, len aby sme ťa mi birdzáci utvrdili v tom, že je to správne a fajnové pre teba, potom zrejme patríš k tejto fetish kompany - zberateliek ženských gatí a si lesba...
rád by som vedel z ktorej riti ťa sem kto poslal na birdz, ale zrejme to bol niekto z pokecu, aby sa ťa tam zbavil....
vieš čo je nenávisť?
že ma na birdzi prenasleduješ a súdiš......
óó, aké okázalé gesto od teba...
v čom si lepšia ako ja...
nebuď ešte aj cynická a zabudni na mňa, že existujem, urobíš dobre obidvom....