môj bývalý nosil stále, dokonca ani na noc si ho nedával dole. mal tam úplne vyblednutú ruku ako ho tam nikdy nepopálilo slnko. dosť dlho trvalo, kým som zistila, prečo ho stále nosí. keď bol malý, zlomil si ruku v zápästí a nejako zle mu to napravili a tal sa mu to zrástlo tak, že mal medzi dlaňou a predlaktím v zápästí taký schod a on sa za to strašne hanbil. mal z toho dosť úzkosť a cítil sa menejcenným kvôli tomu a vlastne ja som ho potom ovplyvnila, že to vo ex nie je také hrozné ako to on vníma a že ho to nerobí menejhodnotným človekom, až ho prestal nosiť
Ja som ho nikdy ešte nenosil, aj keď bola dávnejšie taká "móda", že ho pomaly každý nosil.. Ja som sa ani nepotil, však ja sám o sebe som mal zvlášť vtedy na sebe minimum tuku, takže.. Ani teraz sa moc nepotím, aby som to videl na potítko a poskytlo mi nejakú adekvátnu efektívnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov