oo storm su naj.Mam Empire ale dost zle na nich vidno presny cas takze su skor ako pekny doplnok ale mam este aj Elexo a tie su super -vhodne aj pri sporte
Nie. Na rukach a krku zasadne nic. Zavadza. A aj tak je cas podstatny asi v dvoch pripadoch... Pri vstavani do skoly a pri behu na vlak. A cas sa da najst vsade, na staniciach, na automate na listky, len tak pohodeny na nejakom stlpe, v dopr.prostriedkoch v mhd... Proste na prilis vela miestach...
@31 Momentálne si ani ja na seba nič nevešiam, no uvažujem o tom, ale hodinky, alebo prívesky z kovov a plastov to nebudú.
Ten pernik má dobrý vkus, no ak by som si dal na ruku také hodinky, aké sú na tom obrázku, potom by bolo dobré dať si ešte niečo na vyváženie toho IMAGE-u.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mam take chutne ocelove STORMky
Snáď raz...
Ten pernik má dobrý vkus, no ak by som si dal na ruku také hodinky, aké sú na tom obrázku, potom by bolo dobré dať si ešte niečo na vyváženie toho IMAGE-u.