V 90. rokoch keď som bola dieťa, tak som nosila. Nedávno som ale v Prahe natrafila na tak krásnu! Čiernu, s čiernobielym motívom mačky, ale zaváhala som a keď som si ju chcela kúpiť, už bola vypredaná Je to z takého štýlového obchodíku orientovaného na mačky, kde majú veci na objednávku, ktoré predávajú len po pár kusoch a nikde inde sa zohnať nedajú. Mám odtiaľ s motívom mačiek aj takú malú tašku, kovovú krabičku na lieky, krásne poháre a aj niekoľko darčekov som tam kupovala...
rad by som zacal, lebo ma hrozne vytaca nedostatok vrecak na obleceni pocas tohoto nepodareneho rocneho obdobia, len som si este nevybudoval taku uroven mamvpicizmu voci estetike, aby som sa na to odhodlal.
@misfit44 ja som vedel ze ti nemam dovolit ist na internet, no nic tak ako rychlo ti zacali zlate casy tak ti aj skoncia! Pojdes naspäť do pivnice ako si bola doteraz...
Tiež sa mi ladvinky dosť nepáčili, ale došla som na ich praktickosť, keď som si nemusela kade-tade nechávať kabelku a veci som mala na 1 mieste pri tele a nie po vačkoch, kde mi to mohlo vypadnúť, takže za mňa okolo pásu a pod bundou alebo sakom, či košeľou skryté je to top.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» img24.rajce.idnes.cz/d2402/10/10655/...
a druha je ta tenucka z decathlonu,tu nosim na festival,vylet,etc