ano a nenavidim ju. nenavidim tu farbu, citim sa v tom zle a vzdy som rada, ked to zo seba uz konecne mozem dat dole a dat si na seba spat moje cierne veci. brrr
od budúceho roka a ako posledný rok na strednej škole si budem jak idiot kupovať tri "polokošielky" s logom školy a vestičku za 70 euro a za 22 si mám dokúpiť svetrík aby mi nebola zima.. no zbožňujem ja svoju školu ^^
nám chcela jeden čas dať riaditeľka tiež uniformy, ale potom zistila že to je zlý nápad, tak keďže sme kresťanská škola sa snažila presadiť aspoň to, aby sme nosili na krkoch krížiky.... no ha ha nevydalo jej to
nosila som, lebo všade bolo vždy veľa prachu a niekedy to nešlo ani vyprať, tak by bolo hlúpe, keby som si dobrovoľne ničila svoje veci, keď sme na to dostali iné
v predošlej práci som musela... ale nevadila mi, lebo pekná som v nej bola sedela mi blúzka aj sukňa, a ani nebola asexuálnej podkolennej dĺžky, takže som sa v tom aj dobre cítila. až na tú šatku, no... jak vystajlovaný jackrussel, a ešte tá hnusná oranžová farba
teraz by som mala chodiť oblečená elegantne, aspoň keď je na oddelení prítomný vyšší manažment, ale... jbť chodím tak, s akou náladou sa ráno zobudím
v škole na praxi a neznášam čierne sukne , biele blúzky a vestičky ! FUJ FUJ ale hej mám to na háku nosím nohavice lebo... vždy sa nájde nejaká výhovorka
btw, keď tak čítam vyššie, tak uniformu na prax už dávno mám, ale podla mňa je pochopitelné nosiť na prax uniformu a však pracovné oblečenie je normálne
@moussinka no tak hotelka je očakaváteľne finančne náročnejšia ako iné školy, sama som na začiatku nechala 250 euro za veci na prax čašnícke a kuchárske... a tak treba si pripraviť minimálne o 100 euro naviac, kdežto 70 euro sa dá za tri tričká a vestičku, plus rátaj s nohavicami...
No hej ja viem ... A čo som počula ja tak to bolo okolo 400€ minulý rok ... Ale tak nejde ani o to že finančne, ono je to hlavne blbost a zbytočnost podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.cas.sk/galeria/93353/s...
vďaka tomuto mám veľký odpor k uniformám...
k teme,,
nosil som..a aj obcas ak vyhlasia poplach
nám chcela jeden čas dať riaditeľka tiež uniformy, ale potom zistila že to je zlý nápad, tak keďže sme kresťanská škola sa snažila presadiť aspoň to, aby sme nosili na krkoch krížiky.... no ha ha nevydalo jej to
@dievcatko13 tie uniformy sú enchutné!
@lawey to teda sú...
seriózne vážne celkom smiešne. majú proste len S-ka, ja potrebujem L-ko
teraz by som mala chodiť oblečená elegantne, aspoň keď je na oddelení prítomný vyšší manažment, ale... jbť chodím tak, s akou náladou sa ráno zobudím
Máme tričká, ale chlapci dali vyrobiť mužské eLká, čiže v tom plávam, čiže to moc nenosím. Ale sú pekné
btw, keď tak čítam vyššie, tak uniformu na prax už dávno mám, ale podla mňa je pochopitelné nosiť na prax uniformu a však pracovné oblečenie je normálne
ale v škole nosiť uniformy (ach)
to viem že na prax, ale toto ... ách, no nevadí.