mna donutili dokonca aj okolnosti.myslela som si ze blaboli o tom ze kazia chrbitcu nesu pravdive a hla,,mam chrbticu podla doktora pomali horsiu jak moja 52 rocna mama......a taktiez si myslim ze poniektore dnesne topanky na vysokom.maju dost divny tvar .napr hen na platforme...raz sa mi nedokazu pacit ani na obrazku..vzdy mi pridu ako keby mala zena namiesto noh kopita .a to doslovne..
nie som dosť vysoká aj bez toho ... a nepotrebujem skončiť niekde na zemi mne stačí keď idem po rovnom chodníku hoc aj v lete a už sa ocitnem na zemi niekedy a to väčšinou končí potom vytknutým členkom ... takže nepotrebujem vyhľadávať nejaké extrémy ani
nie nizky sa nerata, ...ja som mala na mysli skor .take co maju viac ako15..cm 20. ktore jednoznacne kazia chrbticu pri dlhodobom kazdodennom noseni...z coho mam dosr..chrbticu aj ja---
...len keď je to nevyhnutne, a keď už tak, tak v nich vizeram ako hovno nemam rada vysoke a ani nízke opätky, pride mi to divne take nenaturalne
a dnešne slečny čo si ich obuvaju aj napriek tomu že v nich nevedia chodiť ... ^o^ ... na tych sa mi to pači, aspoň sa v duchu (až nie nahlas) zasmejem
no mam dvoje presne, jedny pouzite iba na venceku, druhe vobec nikdy... :/ a tak sa mi paaaacili, ale znepacila som sa sama sebe v stekloch, lebo ma zvysuju a este viac zuzuju tym padom
@firestorm no ako som napísala mne stačí ísť v teniskách a už som na zemi ehm ... a ešte keď sme poniektoré vysoké tak načo ....a vy by ste sa nezaobišli bez toho ?
Chodiť v tom nie je náročné, chce to len chcieť. pre moje nohy je to zdravé, lebo ich mám trošku ploché, takže keď vyjdem z podpätkov po celom dni, cítim sa lepšie ako keď si vyzujem tenisky...ako znovuzrodená úplne...a veľmi sa mi páčia, takže by som ich nosila častejšie, keby to bolo vhodné, lenže toľko tých príležitosí nebolo...zatiaľ vždy keď bola, veľmi som sa potešila.
ked mam rozlietany den plny vybavovaciek a nestihania, tak nosim nizke topanky, ale ked mam pohodovy den a na vsetko dost casu, tak vysoke. milujem vysoke topanky, citim sa v nich uzasne (lebo si vyberam tie s vhodnym sklonom, aby boli aj pohodlne). podla mna sa vysoke topanky celkovo viac pacia muzom a zene dodavaju celkom iny look. vyzera v nich pestovanejsie a sofistikovanejsie ako v nizkych botaskach.
@sapphirizing vážne ja tiež ich mám ploché to som ani nevedela že prospieva tak bolo by treba začať nosiť no @firestrom myslíš ale tak aj tak chalan a dievča neporovnávaj to ... predsa už som len vyššia ako poniektorý chalani a také divné ako žirafa ... a už nechcem byť vyššia aa šak veď začnem mať strach z výšok normálne ...
@lu409 no neviem či práve prospieva ale raz mi to tak dobre padlo zase behať v nich celý deň bolí, ale tak mám dojem, že lepšie mi robia opätky než rovná podrážka a zdravotnú vložku do topánok nie som ochotná nosiť skús, možno sa ti to zapáči
Nesedí mi žiadna odpoved, lebo žiaľ ich nemám plnú skriňu a nenosím ich každý deň ale mám ich rada celkom ale nie príliš vysoké, také ideálne a ideálnej hrúbky aby boli pohodlné, žiadne ihlice ani dvadsať centimetrové platformy. Najradšej mám plné opätky, tie sú najpohodlnejšie a aj sa mi najviac páčia.
a čo takto odpoveď "áno nosím ich bežne"? lenže používam možog... keď viem že prebehnem pol trenčína dám si tenisky, keď je napršané dám si také čo nepremoknú, keď viem že je vonku polmetra snehu a lad nedám si podpatky
kedysi som ich nosila, keď bola na to "príležitosť", takže mám asi troje opätkových topánok, z ktorých dvoje majú neskutočne rozkývaný opätok - a to som ich fakt veľmi nenosila - chodiť som v tom nevedela, ja neviem chodiť ani v nízkych, ale keď som sa snažila, tak mi to vraj celkom išlo. ale cítila som sa v nich divne, nechápala som, prečo by som mala nosiť topánky, v ktorých musím toľko pozornosti venovať obyčajnému chodeniu a prečo si obúvať niečo, čo ma obmedzuje (čo ak by bolo treba napríklad zachraňovať svet a nevyšlo by to kvôli opätkom?) takže už opätky nenosím vôbec.
na stužkovej som mala balerínky. aj na ples hocijaký keď pôjdem si ich vezmem. slobodaaaa!
síce nieee, mám jedny s asi 3cm opätom, také sú krásne, romantické, občas ich nosím, ale len občas, lebo sa mi zdá, že noha vyzerá horšie v nízkych opätkoch ako v žiadnych.
Nedala si veľmi dobré možnosti. Keď sú na to podmienky a ja mám chuť dať si vysoké opätky, tak si ich dám. Viem v nich chodiť a nosím ich rada. Ale stále nie je nad pohodle tenisiek
Záleží aj od práce - keď som robila v jednej firme, kde som musela nosiť sukňu, sako a pod. tak samozrejme, že som mala na sebe dennodenne lodičky.
Doma mám až jedny, ale prestáva sa mi to páčiť. Neskutočne to ničí nohy a kvôli tomu to obmedzujem a nedokupujem. Najlepšie sú tenisky a to je to najpohodlnejšie a hlavne sa v tom dá behať
málokedy som ich nosila, ale tak na jeseň som ich zvykla častejšie vytiahnuť a prišla som na to, že nešlo o to že boli nepohodlné, ale nebola som zvyknutá, takže som ich čoraz častejšie vytiahla a v poho.. zase nie každý deň ani nejaké extra vysoké
@n0win0u to si nevie predstaviť hádam nik mama ma doma núti prejsť sa v nich po byte a potom sa smeje ..a nie nemala Danko .. balerinky to boli .. ešte si ma aj tichošlapom nazval... zábudlivec
@n0win0u číny sú úplne najsuper akurát ísť v nich na fest nie je bohvie čo ale na opätku by som bola vyššia od teba šmolko si ich nabudúce dám a za uši ťa budem ťahať
som chlapec ale doma si ich niekedy obujem a sú velmi pohodlné. Dievča chceloaby som si to skúsil ale sú v pohode. Hlavne čižmy sú vpohode. Lodičkyibaz ramienkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
nosím ich rada, ale rovnako rada aj nízke, proste to tak normálne striedam
ale potrpim si skor na vysoke cizmy ako lodicky
Už nikdy viac.
a dnešne slečny čo si ich obuvaju aj napriek tomu že v nich nevedia chodiť ... ^o^ ... na tych sa mi to pači, aspoň sa v duchu (až nie nahlas) zasmejem
nevadí že nohy dolámeme hlavné je že je to sexy šak čo toľko pretrpíme
Sú aj horšie veci
kedysi som ich nosila, keď bola na to "príležitosť", takže mám asi troje opätkových topánok, z ktorých dvoje majú neskutočne rozkývaný opätok - a to som ich fakt veľmi nenosila - chodiť som v tom nevedela, ja neviem chodiť ani v nízkych, ale keď som sa snažila, tak mi to vraj celkom išlo. ale cítila som sa v nich divne, nechápala som, prečo by som mala nosiť topánky, v ktorých musím toľko pozornosti venovať obyčajnému chodeniu a prečo si obúvať niečo, čo ma obmedzuje (čo ak by bolo treba napríklad zachraňovať svet a nevyšlo by to kvôli opätkom?) takže už opätky nenosím vôbec.
na stužkovej som mala balerínky. aj na ples hocijaký keď pôjdem si ich vezmem. slobodaaaa!
» product.madeinchina.com/wholesale-produ...
ale aj toto sú topánky s platformami:
a tie podľa mňa nevyzerajú ako kopytá
Nedala si veľmi dobré možnosti. Keď sú na to podmienky a ja mám chuť dať si vysoké opätky, tak si ich dám. Viem v nich chodiť a nosím ich rada. Ale stále nie je nad pohodle tenisiek
Záleží aj od práce - keď som robila v jednej firme, kde som musela nosiť sukňu, sako a pod. tak samozrejme, že som mala na sebe dennodenne lodičky.
a mám ich aj dosť a veľmi rada si takéto topánky kupujem.
ale jasné,že nie je na pohodlnosť tenisiek alebo inej podobnej obuvi.
mám aj 6cm opätky ale aj 13.podľa toho aké chcem,tak obujem
a vlastne, to by som aj prežila, len potom sú skoro všetci odo mňa nižší (vrátane chlapov) a to nemám rada
ale zasa nejake kopyta by som si neobula
@iwanna5 jaj vidis, zabudol som uplne jj ved rozdiel dost, ze kecky a potom opatky
( na toho tichoslapka uz nezabudnem )
aj sa smejem, ked si predstavim, tie tvoje pastelky co mas k telu pripnute
ale nie každý deň. skôr príležitostne
takže nie
ale počkajte keď schudnem
chodúle si kúpim a pozrem sa raz @matwejo -vi rovno do očí!