Ahojte,mam notas asi pol roka. Zaruku mam 2 roky,lenze mne sa vyklikalo lavé ,,klikatko,", joistic,ci ako sa to vola.,co je pod tym pohyblivym kurzorom Neviete,ci sa nato sthauje oprava?
Ach, logické myslenie dnešných ľudí ? Je to pokazené a je to v záruke, zanesiem to do servisu. Ak je to pitchovina, napíšem mail so svojou kokotnou otázkou po ktorej prečítaní si človek v obchode poriadne ojebe hlavu o stôl a potom mi odpíše.
ked uz tu je tema o zaruke, nejdem zakladat novu.. Ked si kupim novy notas, a potiahnem ho carbon foliou, v pripade ze mi nieco odide (co by normalne do zaruky a reklamacie spadalo) uznaju mi to, ci sa vyhovoria ze vzhladom na montaz folie mi to uz bohuzial uznat nemozu.. Dik
spada to pod zaruku. a ked budes vyplnat ten formular o identifikovani zavady vyrobku tak tam prosim ta nenapis klikatko lebo ta rovno vysmeju a ja by som sa im vobec necudoval. vola sa to touchpad. a este taka drobnost, nepise sa notbook ale notebook ale to by si uz fakt mohla vediet aj sama
@aversio pokiaľ si ty nič nepoškriabal pri tom a nechceš reklamovať ten škrabanec tak ti to opravia. Tým, že dáš fóliu na plastové kryty nijak nezasahuješ do HW. Samozrejme, keby je predajca vychcaný jak díra do snehu a reklamuješ napríklad monitor tak sa môže vyhovoriť že si dojebabral chladiace vlastnosti monitoru tým že si tam dal fóliu, alebo si vymyslí podobnú píčovinu, ale myslím že toho sa báť nemusíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neopravia = dojebat
Please,use your fucking brain. If you haven't got brain, use google.
-xoxo
končím.
@aversio Myslím, že fólia by na to vplyv nemala mať, jedine, že by si pri jej aplikácii poškodil notebook, inak myslím nie