Hm, a netušíte niekto, či sa niekde dá nakonfigurovať si vlastnú zostavu na Dell Inspiron? lebo na oficiálnom SK Dell obchode zrovna tento tú možnosť nemá
@fr4nk1 keď už spomínaš ... ja som mal prvý počítač v roku "94 a bol to starý apple ... síce nie ntb ale ... fuuu na tu dobu šupa ... bežal na MacOS 7 tuším
lebo na mac os potrebujes iste vybavenie ... iste nastavenie pocitaca ... a vacsina vyrobcov vyraba proste pre mrkvosoft ... ja sam mam dell a na nom vistu ... ale ak by som mohol ... tak v momente menim za macbook pro
lebo mrkvosoft je taky vychcany ze uzatvaral zmluvy o kompatibilite s vyrobcami softwarov ... btw staci ist viac na zapad a tam by bolo vidno kto ma aky podiel na trhu ...
btw na novej generacii mac-ov sa da rozbehat aj windovs ... dokonca vyvinuli aj office na mac
@fr4nk1 tak iMac si pamatam aj ja ... ale starucicky 8500 sme mali doma ... a fotrik pracoval na G4 v práci ... v bedni od 8600 som sa smial ... ale genialne kompy ... uz v tej dobe ... sa na nich dalo stvarat ... fuuu na tom mojom starom pekaci som spravil lepsiu grafiku ako hocikto iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A vlastne ani lepší operačný systém ako MAC OS. =D
epicom.sk
agem.sk
boháča to bol stroj
Pamätám sa ešte na G3-kového iMaca. Bol to prvý comp na ktorom som kedy robil a bol skvelý ! =D
lebo mrkvosoft je taky vychcany ze uzatvaral zmluvy o kompatibilite s vyrobcami softwarov ... btw staci ist viac na zapad a tam by bolo vidno kto ma aky podiel na trhu ...
btw na novej generacii mac-ov sa da rozbehat aj windovs ... dokonca vyvinuli aj office na mac
A hlavne na aplikáciu iWeb, jednoduchšie robenie stránok už asi ani neexistuje. =D