o HP máte mylnú predstavu, predražené sú akurát tak v obchodných domoch (nay,tesco..) tak ako sú low-end ktoré samozrejme niesú žiadna extra trieda, neviem čo ľudia očakavajú za lacný peniaz, sú to omnoho lepšie notbuky ako nejaké ašusi či acre a o MSI nehovoriac
a k téme
Toshiba, dosť zmenila dizajn notbukov, stali sa s ních lapače otiskov, lesklý dizajn je síce pekný ale nepraktický, a tie ich velikánske adaptéry? ten čo mám ja na svojom HP je oproti ním trpaslík a nepovedal by som že toshiby sú až tak lacné, lacno vídu tie ktoré majú tak jedno giga ramky a oničom grafiku slabý procák a vistu basic, okresané sú lacné to je pravda
a tak ďalej by sa dalo pokračovať o každej značke, vidím že sa tu prejavili samí "znalci" odporúčam si prezrieť fóra na zive.cz
hp shit = hajzel papier (pod 80 000skk sa neoplati ziaden)
asus = v poslednom case moc kazive (ale niake mini eee su relativne v pohode )
acer = mal som jeden odisiel tam bios nenavratne spat takze neviem neviem
msi = spokojnost nadovsetko cena aj kvalita sa oplatia klavesnica je aj numericka vstavana (nie usb ako pri inych alebo vsunuta cez numlock do pismenok)
toshiba = cena dobra.. kvalita ? jemne plasty co som pocul ale inak take klasicke nie na grafiku nie na hry proste do kanclu
sony = drahe a obstoji im aj msi alebo asus vykonom takze radsej si zaplatim o 10 000skk menej ako za zacnu sony na nom a pokriveny dizajn
nie som odbornik ale co ja viem o nich tak je to viac menej toto
preto bud berem MSI alebo niaky kvalitnejsi ACER ci ASUS (neverim japonskej znacke )
Moj nazor , tosihba a HP su super... Notebook nie je na hranie, takze podla mna staci aj integrovana graficka. Ved na dokumenty, net a hudbu to uplne staci. Ked chce niekto delo, nech si kupi pocitac, do ktorehu su lacnejsie upgrady
Ja mám Toshibu od decembra a zatiaľ som spokojný Nie som odborník, takže to je čisto subjektívny názor, ale páči sa mi (aj vzhľad aj výkon) Len by mohol mať silnejšiu grafiku , aj keď iba občas ale seká mi Inventor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a k téme
Toshiba, dosť zmenila dizajn notbukov, stali sa s ních lapače otiskov, lesklý dizajn je síce pekný ale nepraktický, a tie ich velikánske adaptéry? ten čo mám ja na svojom HP je oproti ním trpaslík a nepovedal by som že toshiby sú až tak lacné, lacno vídu tie ktoré majú tak jedno giga ramky a oničom grafiku slabý procák a vistu basic, okresané sú lacné to je pravda
a tak ďalej by sa dalo pokračovať o každej značke, vidím že sa tu prejavili samí "znalci" odporúčam si prezrieť fóra na zive.cz
asus = v poslednom case moc kazive (ale niake mini eee su relativne v pohode )
acer = mal som jeden odisiel tam bios nenavratne spat takze neviem neviem
msi = spokojnost nadovsetko cena aj kvalita sa oplatia klavesnica je aj numericka vstavana (nie usb ako pri inych alebo vsunuta cez numlock do pismenok)
toshiba = cena dobra.. kvalita ? jemne plasty co som pocul ale inak take klasicke nie na grafiku nie na hry proste do kanclu
sony = drahe a obstoji im aj msi alebo asus vykonom takze radsej si zaplatim o 10 000skk menej ako za zacnu sony na nom a pokriveny dizajn
nie som odbornik ale co ja viem o nich tak je to viac menej toto
preto bud berem MSI alebo niaky kvalitnejsi ACER ci ASUS (neverim japonskej znacke )
a HP a ACER sa dost kazia
taze neviem neviem
ja mam ASUS a som spokojna... aj numericku klavesnicu to ma