páčia sa vám Nové Tajné správy alebo nie? Ten ich vzhľad nie je konečný. BIRDZ je server ktorý je tu, čo najbližšie k uživateľovi, a teda aj nový dizajn, prispôsobíme, čo najväčšiemu počtu uživateľov, lebo MY VŠETCI SPOLU TVORÍME B
takze: dizajn je dobrý, graficky je to spracované pekne .. proti tomu nemám výhrady .. jedine - tlačítko odhlásiť mohlo ostať na svojom mieste.
TS-ky sa otváraju ale straašne dlho .. a ešte dlhšie trvá kym niečo odošlem .. teraz som dokonca začal mať taký problém aj pri písani komentov ku blogom - tak neviem.
Chyba mi tam počítadlo správ. A nechcem kecať, lebo som si tým neni istý - ale ked pridelím správam nálepky, tak podľa nich to nemôžem potom vytriediť?..Keby som chcel vyselektovať správy označené ako tajné .. to sa nedá..že?
Fylo (odhliadnúc od pomalosti, to by sa malo dnes vyriešiť, nech to ide pekne rýchlo (v noci keď sa to spustilo to bolo brutálne rýchle), až som nechcel veriť, že som to programoval ja, že je to také rýchle D
Takže:
1. počítadlo správ bude.
2. odhlasovátko dáme aj dole aj hore, budú dve odhlásenia, s tým nemám problém.
3. nálepky, zatiaľ je to len označovátko, ale bude tam aj filter, teoreticky ak sa nálepky začnú používať a ľudia ich budú radi používať, pribudne možnosť si nálepky sám pre seba premenovať, alebo pridať ďalšie nálepky..., ale pribudnú ako filter...
Čo sa mi páči: svieža modrá farba, celkovo to vyzerá veľmi pekne, pekne napísané "Moj Birdz" Je to celé také svieže, prehľadné, pekný nápad sú tie nálepky.
A čo sa mi nepáči: hlavne veľké písmo, chýbajúce počítadlo a možnosť zaškrtnúť všetky správy naraz.
ahoj Tomáš. som rada že si urobil toto fórum. nepáči sa mi nový dizajn, pretože:
1.je tam príliš veľké písmo (a ja mám ešte také malé rozlíšenie obrazovky, že si musím posuvníkom posúvať doprava a hore)
2.je to tam príliš hranaté (starý dizajn mal také "odtrhnuté" konce
3.pri doručených TS-kách by mohol byť nejaký symbol - že ak na konkrétnu TS odpíšem, mohol by tam byť znak nejakej šípky alebo tak, aby som vedela, že som na to odpovedala. niekedy mám aj od jedného užívateľa viacej správ a kolonka ODOSLANÉ správy mi nepomôže. (inšpiruj sa mobilom sony ericsson, ten má v priečinku doručené sms symbol šípky, keď na sms odpíšem
4.vôbec to nefunguje a nedá sa mi odoslať správa
5.vôbec to už nie je birdz s tým novým dizajnom
6.žiadam starý dizajn alebo aspoň nový prispôsobiť na starý aspoň tými "odtrhnutými" koncami
Ahoj, ... ako prve by som zacala, ze novy dizajn je slusny a musim ta za to pochvalit... Pretoze viem ake to bolo namahave len stvorit nejaku stranku, tak nebudu vela pindat
Trosku by som asi zmensila pismo bo to vidim aj kilometer od pc (a to som slepa)... dalej ma nic take nenapada...
Chcem sa len opytat, v tomto duchu bude cely Birdz?? Mas rad modru??
Taaakze: celkovo je ten novy dizajn pekny .. ta modra je taka pozitivna ALE:
- tiez mi tam chybaju tie "otrhane" konce - dodavaju Birdzu taky iny smrnc - a to sa mi hend zapacilo, ked som Birdz objavila.. takze toto
- musim uznat, ze velkost pisma v pravo ( co sa tyka mojej webky) by sa mohla trosku zmensit a pismo v zozname sprav tiez - lebo no.. zrak mi sluzi dobre, takze to velke pismo priam bije do oci
- tiez som za pridanie pocitadla sprav, ale to si uz povedal, ze bude, takze pohodka..
- a ten napad nado mnou "a la Sony Ericsson" sa mi celkom paci - proste, aby som hned pri sprave videla, ci som uz na nu odpisala alebo nie..
no tak zatial toto.. ked ma nieco napadne, este sa ozvem
1. Pismo sa najneskor v pondelok zmensi... Vies mi inak poslat screenshot, ze ako to vidis, cize nevidis ani cely riadok? Cize v starom dizajne si nevidela pravy stlpec "komu pisat" a kolko sprav sa za hodinu poslalo?
2.Hranate je to kvoli tomu, ze sa budu dat menit farby, a lahsie sa da urobit, aby ste si napr. aj vy mohli menit dizajn profilu, ak je hranaty...
3. To je super napad, nakreslim obalky - neprecitana, precitana, a odpisana... super napad!
4. asi to sa optimalizovalo, teraz ked sa to spustilo v noci, sa nastavovali pol dna indexy databaz...
5. Ako to myslis? Mas pocit, ze to nie je birdz, ze je to daco cudzie? A ked cely birdz bude podobne vyzerat?
6. Odtrhnutymi koncami myslis co konkretne, myslis napr. okraj tejto stranky, ze ma odtrhnuty bok? Spravime viac skinov, ze si vyberies modry birdz, cierny birdz, zeleny birdz, neviem aky birdz, a jeden zo skinov bude aj birdz klasik, so starymi dizajnovymi prvkami (a novymi funkciami)
Neviem, či to už niekto spomínal, ale mne celá táto sekcia vôbec nejde otvoriť a strašne mi spomalila celý brizd, takže jej jediná funkcia v mojich očiach je odradiť ma od návratu na Birdz!
chcela som to dať ako komentár k blogu tomáša,ale čuduj sa svete, ono to nepridalo (a možno pridalo,ale ten blog mi potom nechcelo znova ukázať, lebo sa načítaval pol dňa), lebo to trvalo snáď hodinu, úžasné
Neviem, neviem, mne sa to nejako nepozdáva Zdá sa mi to také strašne chaotické, aj keď je (skoro) všetko na svojom pôvodnom mieste.. Nechala by som to tak ako bolo
Hm...z tych par minut co som cakala kym sa mi nejake tajne spravy otvoria (samozrejme neotvorili sa.. cize pocet novych tajnych sprav nezavratne stupa a ani nemozem odpisat) ma z toho seriozne rozboleli oci, je to trochu silne.
do piči Tomas ja viem ze sa snazis, aby to tu bolo co najlepsie a sice to ocenujem, ale nebolo by omnoho lepsie nechat to tu tak ako to aj bolo a pracovat radsej na tom slubovanom birdz 2 a spustit to do obehu az ked to bude vsetko fungovat? lebo takymto stylom to iba dost ludi otravuje
Peter_piper, na BIRDZ 2.0 sa pracuje, a kedze bude mat aj novy dizajn, tak sme redizajnovali 1-2 sekcie, ktore sme spustili s novym dizajnom (druha pride next week), aby sa ludia mohli vyjadrovat. A aby sme potom tie zmeny zapracovali do noveho BIRDZ 2.0, ktory sa uz velmi rychlo blizi
Small_angel, to ze dakomu to slo pomaly, bol problem poslednych hodin, kym sa to este nastavovalo na serveri a optimalizovalo...
To ze je to ine ako zvysok birdzu, cely birdz bude iny, a chcel som vediet reakcie na to, ci sa hentym smerom mozeme uberat, alebo co zmenit, aby sme vedeli kam pojdeme dalej...
rozhadzane....ani nie...skor....ako to ma vlastne byt??Nalavo co je menu ma byt zaroven s tajnymmi spravami napravo??lebo ja mam to menu nalavo a cele to okno tajnych sprav az dole...ciez ked chcem citat spravy tak sa naskrolujem do zblbnutia...
kvitujem nové funkcie ale neviem.. ten dizajn.. nepáčilo by sa mi, keby bol takýto celý birdz. príde mi to príliš umelé. a tie nové skiny budú šecky také, len iné farby? ja osobne by som si zvolila starý (ale možno je to len sila zvyku)
dalej to písmo čo už bolo spomínané tiež som za menšie. a tie šuflíky v ts-kách už nebudú či ako? nálepky mi prídu ako celkom dobrý nápad, len neviem či ho dakedy aj využijem aaa ešte, neviem kto tu mal pripomienku, a úplne s ňou súhlasím, označiť správu na kt.som už odpísala
Nové skiny nebudú len odlišná farba. Jeden zo skinov bude inšpirovaný starým dizajnom, síce to bude na novo urobene.
Pod skinmi nemyslím, že tam budú iba iné farby.Tento modrý základný ak si všimnete - hore je obloha, dole je tráva, a celé to lieta vo vzduchu, voľné ako vtáci (veď BIRDZ je free like birds...), bude napríklad nočný, s nočnou oblohou, bude nejaký dievčenský, ale nebudú to len iné farby, bude aj BIRDZ Klasik, že ti to prevedie do podobného štýlu (farby, zaoblenia, odtrhnuté boky, ako teraz v starom dizajne)... A určite urobíme súťaž o ďalšie skiny, kde budú šikovní Birdzáci môcť urobiť vlastný...
S tými ladeniami su vzdy nejake detaliky, to poznam. Graficky dizajn je fajn, kedze mam podobní štýl v designe ako tomáš hodnotím to dobre, je to take svieze modrá farba je prijemná a priatelska. Kríči to takou slovenskostou tými znamkami to príde na mna trocha tak reprezentačne, ale nieje to zly napad, dobrá myšlienka. Ešte to určite bude chcieť trocha zdokonaliť pätičku a bočný panel.
Ako spomínal Tomáš, kazdemu sa páči niečo ine, niekomu sa to nemusi pačiť, ale ked to hodnotím z profesionalneho grafickeho hladiska je to na dobrej urovni aj ladením aj vzhladom.
Príde mi mierne nepraktické označovať jednotlivé správy nálepkami cez refresh - čo tak AJAX, poprípade hromadné označenie viacerých správ a následne odoslanie?
ja by som sa poponahlala s tym dorobenim zvysku , lebo stale prezivam mensi sok z nahlej zmeny prostredia ked si otvorim schranku...inak celkom fain, aj ked modru neznášam mám pocit ze to tu istým sposobom ožilo...predsa len tá okrovo-neidentifikovatelne zltá posobila zatuchlo ako babkine závesy
vyzeraju celkom dobre ale ako tu uz bolo zoparkrat spomenute, je to tak trochu vytrhnute z komplexu... viem, ze je to zatial len docasne a bude sa to dat menit ale mohol nas niekto upozornit aka zmena to bude... som skoro srdcovy zachvat dostala ked som zbadala tu jasnu modru farbu ale inak pochvala
Akurát súhlasím s tým, že je to úplne iné ako je terajší birdz. Dúfam, že sa zmení postupne celý birdz a kľudne by to mohlo byť podobným smerom ako TS-ky
no mne sa tie sopravy akosi vsetky posunuli dole a vidim neviem ako sa to vola ale v podstate musim ist uplne dolu a tam najdem konecne okienko so sopravami a pozadie nikde neviem co sa opopsulo, a ci to len u mna...
stare sa mi pacili viac pretoze boli take typicke BIRDZ-ovske a tieto na BIRDZ-i tak trocha divne vyzeraju ale mozno je to len otazka casu kym si zvyknem
No mne sa ten dizajn TS-iek strasne paci Keby bol taky na celom Birdzi, bolo by to uuuzasne A tie nalepky su uplne skvely napad (najma pre mna, bo ja vsetko stale odkladam a potom sa v tom neviem vyznat , len mam taky problem, ze mi vobec nefunguju Proste vobec sa mi na to neda kliknut, je to take priesvitne, myzne to, jednoducho to neide...
no celkovo mozem pochvalit redizajn tajnych sprav. Je to trosku este nezvyk, ale zmena je zivot. Povodne pismo bolo trosku velke, toto nove je uz ok.
Predsa len by som trosku upravil spravu, ktora sa zobrazi, ked odoslem postu - "Tvoja sprava bola odoslana" ci co tam je, lebo to blikne asi na 0,5 s a potom sa vrati povodny text. Aspon take 3s keby to bolo by bolo ok.
mne nové správy vyhovujú až na tú rýchlosť ale to sa asiky nedá až tak ovplyvniť,.,., mno nálepky je najlepšie čo sa dalo na správach vymyslieť je to super že si môžem zaradiť správy do skupiniek takže to prosím nemente,.,., hmmm a čo ete,.,.,. no nové farby pre BIRDZ budú len prínosom takže do toho inak asiky nemám čo dodať,.,.,
Neviem ako vám ale mne to ide perfektne a hlavne sa mi to veeeeelmi páči A ináč ešte jedna poznámočka mimo tému - som rada Tomáš, že Birdz tvoríš s nami a nie si egoista čo urobí jeden skin a s tým sa vychvaľuje respect!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
TS-ky sa otváraju ale straašne dlho .. a ešte dlhšie trvá kym niečo odošlem .. teraz som dokonca začal mať taký problém aj pri písani komentov ku blogom - tak neviem.
Chyba mi tam počítadlo správ. A nechcem kecať, lebo som si tým neni istý - ale ked pridelím správam nálepky, tak podľa nich to nemôžem potom vytriediť?..Keby som chcel vyselektovať správy označené ako tajné .. to sa nedá..že?
Takže:
1. počítadlo správ bude.
2. odhlasovátko dáme aj dole aj hore, budú dve odhlásenia, s tým nemám problém.
3. nálepky, zatiaľ je to len označovátko, ale bude tam aj filter, teoreticky ak sa nálepky začnú používať a ľudia ich budú radi používať, pribudne možnosť si nálepky sám pre seba premenovať, alebo pridať ďalšie nálepky..., ale pribudnú ako filter...
Čo sa mi páči: svieža modrá farba, celkovo to vyzerá veľmi pekne, pekne napísané "Moj Birdz" Je to celé také svieže, prehľadné, pekný nápad sú tie nálepky.
A čo sa mi nepáči: hlavne veľké písmo, chýbajúce počítadlo a možnosť zaškrtnúť všetky správy naraz.
Ale mám zo toho dobrý dojem, veď život je zmena
1.je tam príliš veľké písmo (a ja mám ešte také malé rozlíšenie obrazovky, že si musím posuvníkom posúvať doprava a hore)
2.je to tam príliš hranaté (starý dizajn mal také "odtrhnuté" konce
3.pri doručených TS-kách by mohol byť nejaký symbol - že ak na konkrétnu TS odpíšem, mohol by tam byť znak nejakej šípky alebo tak, aby som vedela, že som na to odpovedala. niekedy mám aj od jedného užívateľa viacej správ a kolonka ODOSLANÉ správy mi nepomôže. (inšpiruj sa mobilom sony ericsson, ten má v priečinku doručené sms symbol šípky, keď na sms odpíšem
4.vôbec to nefunguje a nedá sa mi odoslať správa
5.vôbec to už nie je birdz s tým novým dizajnom
6.žiadam starý dizajn alebo aspoň nový prispôsobiť na starý aspoň tými "odtrhnutými" koncami
ďakujem
Trosku by som asi zmensila pismo bo to vidim aj kilometer od pc (a to som slepa)... dalej ma nic take nenapada...
Chcem sa len opytat, v tomto duchu bude cely Birdz?? Mas rad modru??
- tiez mi tam chybaju tie "otrhane" konce - dodavaju Birdzu taky iny smrnc - a to sa mi hend zapacilo, ked som Birdz objavila.. takze toto
- musim uznat, ze velkost pisma v pravo ( co sa tyka mojej webky) by sa mohla trosku zmensit a pismo v zozname sprav tiez - lebo no.. zrak mi sluzi dobre, takze to velke pismo priam bije do oci
- tiez som za pridanie pocitadla sprav, ale to si uz povedal, ze bude, takze pohodka..
- a ten napad nado mnou "a la Sony Ericsson" sa mi celkom paci - proste, aby som hned pri sprave videla, ci som uz na nu odpisala alebo nie..
no tak zatial toto.. ked ma nieco napadne, este sa ozvem
takze zatial toto
1. Pismo sa najneskor v pondelok zmensi... Vies mi inak poslat screenshot, ze ako to vidis, cize nevidis ani cely riadok? Cize v starom dizajne si nevidela pravy stlpec "komu pisat" a kolko sprav sa za hodinu poslalo?
2.Hranate je to kvoli tomu, ze sa budu dat menit farby, a lahsie sa da urobit, aby ste si napr. aj vy mohli menit dizajn profilu, ak je hranaty...
3. To je super napad, nakreslim obalky - neprecitana, precitana, a odpisana... super napad!
4. asi to sa optimalizovalo, teraz ked sa to spustilo v noci, sa nastavovali pol dna indexy databaz...
5. Ako to myslis? Mas pocit, ze to nie je birdz, ze je to daco cudzie? A ked cely birdz bude podobne vyzerat?
6. Odtrhnutymi koncami myslis co konkretne, myslis napr. okraj tejto stranky, ze ma odtrhnuty bok? Spravime viac skinov, ze si vyberies modry birdz, cierny birdz, zeleny birdz, neviem aky birdz, a jeden zo skinov bude aj birdz klasik, so starymi dizajnovymi prvkami (a novymi funkciami)
chcela som to dať ako komentár k blogu tomáša,ale čuduj sa svete, ono to nepridalo (a možno pridalo,ale ten blog mi potom nechcelo znova ukázať, lebo sa načítaval pol dňa), lebo to trvalo snáď hodinu, úžasné
Dizajnovo fajn,ale mohlo by to teosku korespondovat s celym birdzom,teda aby to bolo relativne rovnake a nie uplne ine.
Nemam problemy s prihasenim na opere. A ani to nejde pomaly.
To ze je to ine ako zvysok birdzu, cely birdz bude iny, a chcel som vediet reakcie na to, ci sa hentym smerom mozeme uberat, alebo co zmenit, aby sme vedeli kam pojdeme dalej...
modra farba len kde tu...a ta biela dost krici...
rozhadzane....ani nie...skor....ako to ma vlastne byt??Nalavo co je menu ma byt zaroven s tajnymmi spravami napravo??lebo ja mam to menu nalavo a cele to okno tajnych sprav az dole...ciez ked chcem citat spravy tak sa naskrolujem do zblbnutia...
Ako to ma vlastne byt???
dalej to písmo čo už bolo spomínané tiež som za menšie. a tie šuflíky v ts-kách už nebudú či ako? nálepky mi prídu ako celkom dobrý nápad, len neviem či ho dakedy aj využijem aaa ešte, neviem kto tu mal pripomienku, a úplne s ňou súhlasím, označiť správu na kt.som už odpísala
zatím všetko
myslela som, že aj ked si už správu prečítam a neodpíšem na ňu hned, nech sa mi označí dáko, aby som na ňu nezabudla a odpísala potom
Nič som nepovedala
Pod skinmi nemyslím, že tam budú iba iné farby.Tento modrý základný ak si všimnete - hore je obloha, dole je tráva, a celé to lieta vo vzduchu, voľné ako vtáci (veď BIRDZ je free like birds...), bude napríklad nočný, s nočnou oblohou, bude nejaký dievčenský, ale nebudú to len iné farby, bude aj BIRDZ Klasik, že ti to prevedie do podobného štýlu (farby, zaoblenia, odtrhnuté boky, ako teraz v starom dizajne)... A určite urobíme súťaž o ďalšie skiny, kde budú šikovní Birdzáci môcť urobiť vlastný...
a co sa nacitavnia tyka tak mne ide vsetko v pohode...
Ako spomínal Tomáš, kazdemu sa páči niečo ine, niekomu sa to nemusi pačiť, ale ked to hodnotím z profesionalneho grafickeho hladiska je to na dobrej urovni aj ladením aj vzhladom.
a tiez ta velkost pisma..ale to ste tu uz riesili..
ale ked sa uz spominane nedostatky upravia tak je to celkom fajn zmena..
Menej sa mi páči tá biela s modrou, je to nejaké veliké a neforemné. Skôr by som bola za niečo menšie.
No páčia sa mi nálepky, zatiaľ ich nevyužívam, nechce sa mi ale vyzerá to prakticky a využiteľne!
Ešte raz, vďaka že už idú
Akurát súhlasím s tým, že je to úplne iné ako je terajší birdz. Dúfam, že sa zmení postupne celý birdz a kľudne by to mohlo byť podobným smerom ako TS-ky
Len to spomínané písmo
Inak nemám zatiaľ výhrady.....
no celkovo mozem pochvalit redizajn tajnych sprav. Je to trosku este nezvyk, ale zmena je zivot. Povodne pismo bolo trosku velke, toto nove je uz ok.
Predsa len by som trosku upravil spravu, ktora sa zobrazi, ked odoslem postu - "Tvoja sprava bola odoslana" ci co tam je, lebo to blikne asi na 0,5 s a potom sa vrati povodny text. Aspon take 3s keby to bolo by bolo ok.
Inac neni co vytknut