Viem ze je to divna otazka a nikam sa nehodi, ale milujem parfemy (resp. EDT, EDP)... a maloktory mi vyhovuje... Tak sa chcem spytat na Vas nazor resp, skusenosti... Ja mam rada napr. D&G- light blue, Salvatorre Ferragama- Incanto shine, Lanvin- Eclat d a
Tak ja sa držím už pár rokov jednej vône lebo je podľa mňa úplne dokonalé keď si ma ľudia spájajú s jednou vôňou a keď ju zacítia tak si spomenú na mňa tak si teda skús pričuchnúť k Victorii Beckham Signature
mne sa velmi paci jedna od naomi campbell Cat deluxe taka ruzova s bambulkou ale inak mam velmi rada aj obycajnejsie z oriflame. napriklad miss punk, je taka skorocovo pyzmova, voni ako vianocny kolac alebo Felicity od Oriflame kde je prava vanilka z bio farmy pacia sa mi hlavne sladke a orientalne vonavky Otec mi na vianoce dal Bvlgari za 83 eur tak som cakala ze to bude nieco fakt dobre a nic moc
najkrajsi a nejlepsi je ABSINTH z avonu alebo podobna vona, jemne pikantna a sladka.... proste v električke ak ju ma ženska v predu a ja sedim na druhom konci aj tak to citim... brutalny je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale tak každému podľa jeho gusta...