Ako by ste si našli priateľov keby ste sa presťahovali do nového mesta a nikoho tam nepoznáte možno okrem kolegov z práce?
Šli by ste len tak do nejakého baru a zoznamovali sa?
Alebo by ste vypisovali na Birdz?
Mám totiž kamaráta ten sa zoznámi s kým chce napríklad na Silvestra chodil po bare za cudzími ľudmi a zrazu mal 20 nových kamošov neviem či to bolo alkoholom alebo tým že bo pri peniazoch
Tak, podľa toho, aký si typ osobnosti. Sú ľudia, ktorí sú hrozne utiahnutí a boja sa prehovoriť.
Ale, napr. ja, som hrozne ukecaný a radorečný a nemám strach nadviazať kontakt s cudzou osobou. U niektorích ľudí je to malina a u niektorích je to blok.
Vieš aké to je ľahké. Tak, musíš si stáť za svojím, trocha sebavedomie. Musia vidieť, že nie si šašo, ale rázny chlap.
Trocha ráznosti, drzosti + spoločné koníčky a zapadneš do partie.
Ja nechodím sám do baru chľastať. A som teraz v novom meste už 4 mesiace, ale kamarátov stále nemám, lebo po práci rovno domov, šetrím peniaze ako divý. Nemôžeš mať všetko naraz, možno neskôr. Ale je hlavne na tebe, ako sa zariadiš, nie je problém sa s niekým zoznámiť a byť kamarát.
@melancholik môžem sa spýtať, akým spôsobom je zoznamovanie sa v bare násilné a ako päsť na oko? väčšinu svojich kamarátov poznám z barov a krčiem a nemám pocit, že by to bolo násilné zoznamovanie sa.
nejde o sex ... ide o priamy fakt že sa zoznamuješ ... ten mi príde násilný vzhladom na to že až by nemal byť, človek by sa prirodzene zoznámil s človekom v podstate situačne, pri ,,prežívaní života,, v bare ide o pitie a o konverzácie čiže ak navrhneš niekomu konverzaciu, neznámemu, je zrejmé že mu ju navrhuješ len a len preto že sa chceš zoznámiť a toto je ten fakt ktorý mi príde násilný pretože ide hlavne o to že ,,ty sa chceš zznámiť,, ... pričom v bežnom živote pri nenásilnom zoznámení nejde primárne o to a všetko prebieha prirodzene - z mojho pohladu nenásilne
@melancholik aha, ak to berieš takto technicky, potom predpokladám je väčšina vecí z tvojho hľadiska násilná a umelá. ja normálne chodievam sama na kafé, mám podniky, do ktorých chodím pravidelne a tak nejak automaticky som sa začala zdraviť s ľuďmi, ktorých odtiaľ poznám z videnia. a niekedy sme sa pobavili o niečom, čo si zrovna kto prečítal alebo videl/počul/zažil.
mohlo sa stať, že až po roku takejto nejakej známosti sme sa začali baviť viac a stretávať sa aj mimo krčma priestoru.
sympatickejsie mi je ist do baru a zoznamit sa ale urcita cast zo mna je prudko intruuvertna cize pravdepodobne by som aj tak skoncil len na dakom forume
@padre557 napriklad naposledy som s kamoskami sedel pred obchodom a popijali sme pivo. Mali sme debatu o nejakej blbosti a vsimol som si, ze sa typek pri vedlajsom stole na nas ujebava. Tak som sa ho opytal ci suhlasi (samozrejme so mnou a o chvilu uz sedel s nami za stolom. Toto vobec netreba riesit, vsetko vyplynie zo situacie.
Ja by som asi len robil to, čo ma baví a nejako to nesilil. Proste by som napr. zašiel niekam do posilky, prihlásil sa do nejakého klubu (vzdelávanie, box, turistika, hocičo). Prípadne niekam zašiel s kolegami z práce, spolužiakmi... A rýchlo by som sa takto spoznal s ľuďmi, ktorí majú spoločné záujmy.
Pre mňa je skôr ťažšie budovať nejaké bližšie kamarátstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja väčšinu ľudí som spoznal cez druhých prípadne z netu.
A je to jednoduché.
Ale, napr. ja, som hrozne ukecaný a radorečný a nemám strach nadviazať kontakt s cudzou osobou. U niektorích ľudí je to malina a u niektorích je to blok.
A nie je to trocha blbé prihovoriť sa cudzím ľudom napríklad niekde vonku?
Trocha ráznosti, drzosti + spoločné koníčky a zapadneš do partie.
Bežné slovo.
Som si ju vyťukal.. Sibyla Mislovičová? :happy:
zoznamovanie v bare je ako päsť na oko, každý totiž vie o čo ide a nie každý sa nutne chce vždy zoznámiť
mám radšej nenásilné zoznamovanie sa
nejde o sex ... ide o priamy fakt že sa zoznamuješ ... ten mi príde násilný vzhladom na to že až by nemal byť, človek by sa prirodzene zoznámil s človekom v podstate situačne, pri ,,prežívaní života,, v bare ide o pitie a o konverzácie čiže ak navrhneš niekomu konverzaciu, neznámemu, je zrejmé že mu ju navrhuješ len a len preto že sa chceš zoznámiť a toto je ten fakt ktorý mi príde násilný pretože ide hlavne o to že ,,ty sa chceš zznámiť,, ... pričom v bežnom živote pri nenásilnom zoznámení nejde primárne o to a všetko prebieha prirodzene - z mojho pohladu nenásilne
mohlo sa stať, že až po roku takejto nejakej známosti sme sa začali baviť viac a stretávať sa aj mimo krčma priestoru.
Pre mňa je skôr ťažšie budovať nejaké bližšie kamarátstva.