Poznáte to, že nemáte skoro žiadnych kamarátov s ktorými by ste mohli ísť von, nemáte brigádu na leto, proste ste len doma, opúšťate sa, cítite sa osamelí a neviete čo máte robiť?
ja som to tak mala jeden cas, lebo vzdy som volala vsetkych iba ja a uz ma to prestalo bavit , samozrejme som potom bola smutna , ze nemam s kym co a potom som sa na to vykaslala a zacala som chodit aj sama (uz som bola aj v kine, aj na vylete sama) a nie je to vobec zle, neboj sa toho
práve si vystihla moje pocity! presne takto...chodím sám..ako ja mám kamarátov lenže oni všetci majú brigádu a mne sa nepodarilo nič zohnať a preto sa stále doma nudím , ale raz za čas niekam idem ale to málokedy @warble
Ked nevies sam, co chces robit, tak co by si robil s niekym inym? Taketo opustacky su uplne bezvyznamne, musis sa naucit byt stastny sam so sebou, ako bolo uz vyssie spomenute. Znie to kruto ale taka je realita... V konecnom dosledku ostanes aj tak iba sam so sebou.
Ježiiiš tie vaše ''problemy''.
Ako mať depky, opúšťať sa a čo ja viem čo, kvôli tomu, že nemáš s kým ísť von?? To je fakt moc...
Choď von sám, ja by som strašne rada išla sama niekde- na výlet, do kina, do mesta, na kúpalisko... to je proste best...
A keď nemáš čo robiť tak skús napríklad urobiť nejaké domáce práce alebo ak máte záhradu choď na záhradu, kopať s motykou a tak...
Ak nemáte záhradu tak je to dobrá brigáda celkom, sú ľudia, čo majú záhradu na dedine, ale žijú v meste a tak nemajú čas na záhradu tak si najmú nudiacich sa ľudí ako si ty...
A v lete tiež odporúčam čítanie, to ťa zamestná...
Ano kazde leto mam take. Minulorocne specialne take ze som absolutne nic nerobil ani von nechodil. Teraz robim to iste... akurat mam aj brigadu ale nie kazdy den... a nudim sa maximalne. Ide daco v kine ? A čo robiť?
šak prepanajana
je to leto!
choď na dobrovolníctvo, nejaké pobyty zahraničné, choď robiť animátora do tábora atď. a nájdeš si kamarátov neúrekom... nikto neorganizuje žiaden výlet, kde by si sa mohol napr. pridať?... športuj, dakoho nájdeš tam, prihlás sa na nejaký kurz, jazykovku.. sa aspoň zlepšíš a zrobíš dačo užitočné... športuj, čítaj, zavolaj tých pár kamošov čo máš, povedz im, nech ťa dakde vykopnú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale mam privela aj prac aj kamaratov, podelim sa, chces?
Ako mať depky, opúšťať sa a čo ja viem čo, kvôli tomu, že nemáš s kým ísť von?? To je fakt moc...
Choď von sám, ja by som strašne rada išla sama niekde- na výlet, do kina, do mesta, na kúpalisko... to je proste best...
A keď nemáš čo robiť tak skús napríklad urobiť nejaké domáce práce alebo ak máte záhradu choď na záhradu, kopať s motykou a tak...
Ak nemáte záhradu tak je to dobrá brigáda celkom, sú ľudia, čo majú záhradu na dedine, ale žijú v meste a tak nemajú čas na záhradu tak si najmú nudiacich sa ľudí ako si ty...
A v lete tiež odporúčam čítanie, to ťa zamestná...
je to leto!
choď na dobrovolníctvo, nejaké pobyty zahraničné, choď robiť animátora do tábora atď. a nájdeš si kamarátov neúrekom... nikto neorganizuje žiaden výlet, kde by si sa mohol napr. pridať?... športuj, dakoho nájdeš tam, prihlás sa na nejaký kurz, jazykovku.. sa aspoň zlepšíš a zrobíš dačo užitočné... športuj, čítaj, zavolaj tých pár kamošov čo máš, povedz im, nech ťa dakde vykopnú....