Čítaj si knižku, pusti si film, hraj sa hru na počítači, napíš poviedku, napíš básničku, lúšti si krížovky, uč sa niečo do školy, nauč sa pracovať s nejakým počítačovým programom, nauč sa vyšívať (štrikovať/háčkovať/šiť...)
Ľudia ako sa môžete nudiť keď máte xy možností ako stráviť čas?
(ak by sa niekto veľmi nudil, mohol by za mňa dorobiť tie cvičenia z C++ čo mám mať v pondelok hotové... ja si ochotne nájdem nejakú inú činnosť...)
@matwejo To nebol pekný žart, naozaj neverím že by sa niekto na to vrhal dobrovoľne Mne už z toho po poldni šibe a to musím doriešiť ešte minimálne jedno zadanie...
no ja som teraz chora a doma sa dost nudim no ja robim to ze tu sedim pri PC alebo citam abo kukam telku von moc xodit nemozem takze nuda je strasna no ja chdim na stranku pozeraj.eu a tam kukam filmy a serialy inak sa to neda vydrzat...alebo este spim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Čítaj si knižku, pusti si film, hraj sa hru na počítači, napíš poviedku, napíš básničku, lúšti si krížovky, uč sa niečo do školy, nauč sa pracovať s nejakým počítačovým programom, nauč sa vyšívať (štrikovať/háčkovať/šiť...)
Ľudia ako sa môžete nudiť keď máte xy možností ako stráviť čas?
(ak by sa niekto veľmi nudil, mohol by za mňa dorobiť tie cvičenia z C++ čo mám mať v pondelok hotové... ja si ochotne nájdem nejakú inú činnosť...)
Akože nič iné okrem počúvania pesničiek nedokážeš?
Mala by si sa nad sebou zamyslieť lebo neskončíš dobre!
A mas o radost postarane