na birdzi už nečítam pravidelne žiadneho birdzáka, občas vyberiem náhodne podľa nadpisu ale 99% je to hovadina, ináč väčšinou zvyknem followovať receptové blogy a blogy ľudí čo veľa cestujú a píšu zážitky z ciest
mal som rad goodkingove absurdne blogy ale potom to bolo slabe a nakoniec nepise nic. co je dost skoda, lebo jeho mala rada aj moja zena a tiez si ho chodila citavat. potom som cital najivnej blogy, h8u, fxx.. nemam specificky vyclenene co citam. obcas si kuknem nieco v blogoch ale zvacsa su tam nezaujimave veci, ktore ma nudia/po 2 vetach koncim.
skutocne zivotne pribehy... tie fantasmagorie o picovinach na pokracovanie ma nebavia citat...
najlepsie su tie z vyletov a ako by som mohol zabudnut..na komenty ked nieco napise biancadetolle (este zije? )
a @sugy1 ak narážaš na mňa, bez pointy nebola, chcel som napísať blog, ale lyrika to vystihla kratšie a viac-menej spňalo to úlohu ktorej primárny čítateľ som bol ja a zvyšok bol len vedľajší efekt publikácie
ako posledne som tu citaval uz len goodkinga a jeho blogy sa mi aj pacili, takze asi taky nejaky styl, davnejsie tu bolo tych lepsich blogov ovela viac, pamatam si viacero autorov, ktorych som s oblubovou citaval, no teraz je to jaksi bieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
srsly ich nechápem!!!
ale nemám rada zlomené srdiečka. teda väčšinu, niektorí to tu vedia pekne podať ale tí čo len vyrevúvajú majú 0 bodov u mňa
najlepsie su tie z vyletov a ako by som mohol zabudnut..na komenty ked nieco napise biancadetolle (este zije? )
a @sugy1 ak narážaš na mňa, bez pointy nebola, chcel som napísať blog, ale lyrika to vystihla kratšie a viac-menej spňalo to úlohu ktorej primárny čítateľ som bol ja a zvyšok bol len vedľajší efekt publikácie
-ale už som ho stiahol