neviem o com sa s nou bavit mas,ale viem o com sa s nou bavit nemas...napriklad ci ako mala jedla svoje holuby,kolko krat zvracala, ktorou rukou si utiera zadok..toto urcite nie
Záleží,čo od nich čakáš...v 15 asi iba sex,tak im rovno napíš,že chcešjebačku ? Inak normálne,čo ťa napadne,to napíš...nemusíš hľadať nejaké špeciálne témy,každý člvoek sa rád baví o niečom inom.
Ja si rada píšem s hocikým kľudne o hocičom . Neboj sa im napísať, počas konverzácie určite objavíš niečo, čo ju zaujíma, tým pádom budeš vedieť, o čom si s ňou písať.
cs, wow, šport, ako si minule pozeral v telke reláciu Ryby, rybky, rybičky a Góly, body, sekundy. Či je v poriadku jej metabolizmus a akú konzistenciu mala jej raňajšia stolica.
@semhamforas ako ty si robíš s takýmito témami srandu ale už som dostala otázku, že čo si myslím o probléme globálneho oteplovania a s tým súvisiace vyhynutie polárnych medveďov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Knihy, filmy, hudba, volny cas, rodina, kamosi, skola, ...
-Návrh a realizácia algoritmov riadenia robota
-Riadenie laboratorneho stendu s frekvencnymi menicmi
-Využitie umelej inteligencie v spracovaní obrazu
-Fuzzy logika
na mňa zaberá keď sa so spolužiakom/žiakmi (len s chalanmi) bavím o hrách ak má rada hry,čo asi nie,tak to je fajn možnosť
A uvidíš, ako to bude frčať.