Vynimocne v tomto nemam jasno ci ano alebo nie,ale skor nie ako ano, pretoze ja som velky odporca tychto veci rovnakeho pohlavia a podobnych odchyliek!
Lebo homosexuáli asi zasa nevedia posúdiť zo svojho hľadiska oboje ...
A ak áno, to je podľa mňa ďalšia skupina, ktorá sa môže líšiť ako od homosexuálov, tak od heterosexuálov a ak je to "ekvivalentné" pre nich, neznamená to, že by to automaticky bolo "ekvivalentné" aj pre všeobecne heterosexuálnu a homosexuálnu lásku ...
Suhlasim s tym ze laska je laska ... niekedy mozu byt taketo partnerstva silnejsie aho heterosexualne. Nevidim v tom ziadny rozdiel. Jedine ze to maju tahsie v spolocnosti ale to by vztah narusat nemalo ak je silny .....
myslím že ,,láska" v hetero vztahoch je často predstieraná a mnoho ľudí ani nemá ponatie o tom čo láska je...ale v homosexualnych partnerstvách ide o lásku myslím o moc častejšie už len s toho dovodu, ak niekto verejne prizná vztah s opačným pohlavým vystavuje sa pohrdaniu a odsudzovaniu a tak na to treba hodne odvahy a presvedčenia....takže myslím že láska v homosexualných vztahoch je často omnoho silnejšia a emotívnejšia ako v tých pre ludí : ,,normálnych"...
myslím si že v niektorých prípadoch možno aj silnejšia pretože pre niektorých homosexuálov ( či väčšinu alebo menšinu, to neviem) vzťah ako taký je vzácny a preto sa oň aj lepšie starajú.
dvaja chalani sú spolu,chodia spolu,mávajú spolu sex,ale po čase je otázne,či ich niečo udrží dlhšie pokope..u hetero spájajú manželov deti,rodina,atd..dvoch chalanov môže spájať dokopy jedine naozaj silná láska a sex..môj názor a ešte to,že som nezažil gay vztah,ktorý trval dlho..teda naozaj dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A radšej by sa na toto hodila anketa ked už. Dočkáš sa len dvoch odpovedí: môžu a nemôžu.
Hm, asi to bude o spomienkach na svoju minulú, opačne orientovanú inkarnáciu? ...
... Ja jednoducho neviem ...
A potom začne hon na čarodejnice?
Myslíš bisexuáli?
Lebo homosexuáli asi zasa nevedia posúdiť zo svojho hľadiska oboje ...
A ak áno, to je podľa mňa ďalšia skupina, ktorá sa môže líšiť ako od homosexuálov, tak od heterosexuálov a ak je to "ekvivalentné" pre nich, neznamená to, že by to automaticky bolo "ekvivalentné" aj pre všeobecne heterosexuálnu a homosexuálnu lásku ...
Ked sa maju dvaja radi, na pohlavy nezáleži. !!!!!!! filip
Nič proti tomu ,načo to zviditelnovať,nie je to normálne a hlavne prirodzené
keď budeme všetci taký ,pýtam sa kto bude po nás?...v dnešnom svete
klamstiev, demagógií ,liberalizmu a hlavne špinaváho kapitalizmu je to asi normálne...