Mám Orange (kredit) a chcela by som prejsť na O2 (kredit). V reklame, na nete je písané, že prenos môjho čísla im je bezplatný. Avšak, musí tam byť určite nejaký poplatok. Na ich stránke som to nenašla (možno som slepá).
neviem ako to je ale mama asi pol roka dozadu bola v O2 a sa pýtala na to číslo a oni to robia tak, alebo robili, že pôvodný operátor ti strhol nejakú čiastku a O2 ti ju v podstate vrátilo vo forme kreditu. Myslím, že to takto bolo ale som si není istý.
Kredit neostava, orange si nauctuje nekrestanske sumy a u o2 dostanes nejakych par € (minuly rok bolo tusim 5mesiacov*100skk, teraz neviem, davno som to nestudoval)
musis mat kred 400sk pri prenose ktori je za poplatok odhlasenia... bla bla bla da sa to tam najst nie som infocentrum najlepsie zajst do outu a popytat sa na prenos cisla nemozes mat ziadnu akciu v orange a ak mas tak az po jej skonceni... chod sa spytat... trva to cca emsiac prenos
@cocca-colla ak chces prejst na o2 napr. z orangu a chces si ponechat cislo musis zaplatit orangu poplatok (myslim ze 500 sk) to ti odrataju z kreditu. Po zaplateni da orange vediet o2 a potom to chvilku trva, ale urcite nie mesiac mne to trvalo asi 2 tyzdne - 2 aj pol...
Potom ti pride sms od o2, ze napr. na druhy den si mozes vymenit kartu v podstate to zistis aj sama pretoze orange ta vypne a nebudes mat siet..potom staci dat novu kartu o2 do mobilu a mas to
@cocca-colla za prenos cisla z Orange do O2 platis okolo 400 korun, ale NEPLATIS ho do O2, tam kam prechadzas NEPLATIS NIC, ty platis poplatok STAREMU OPERATOROVI, za to ze ti zrusi cislo a ze to tvoje cislo prepne do konkurencnej siete.
Cize O2 pise ze neplatis ziaden poplatok im za prenos, lebo to je pravda, ale stary operator vyzaduje prachy za to ze ti dovoli odist
Aj mna by to zaujimalo, ako je to z T-mobilu, v juni mi konci viazanost a chcem skoncit a dat si O2 fer, ale cislo ktore mam z Tmobilu si chcem istotne nechat...
@11@keco tak ako tu písali, je to to isté, čo s Orangeom Prídeš do O2, podpíšeš zmluvy, čosi teda aj v T-mobile vybavíš, musíš mať kredit 400 Sk (neviem ako to je s paušálom, tam je to asi jedno) a do dvoch dní ti ho strhnú a potom stačí už len čakať na SMS, že kedy ti prestavia tú kartu.. trvá to tak do mesiaca celé.. a O2 potom vráti tie peniaze po mesiacoch v podobe kreditu (strhnutia z faktúry..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
myslím, že kredit neostáva
Potom ti pride sms od o2, ze napr. na druhy den si mozes vymenit kartu v podstate to zistis aj sama pretoze orange ta vypne a nebudes mat siet..potom staci dat novu kartu o2 do mobilu a mas to
Cize O2 pise ze neplatis ziaden poplatok im za prenos, lebo to je pravda, ale stary operator vyzaduje prachy za to ze ti dovoli odist
Rozmýšlam, ako to vymyslím, ale tak ako vidím, výhodnejšie je kúpiť si nový 02 fér balíček, aj s novým číslom a mám to za 100 sk
Hoc, zmením číslo, ale tak.. Najprv musím minúť teda Orange kredit