Hrá tam najlepší herec všetkých čias - čo sa týka československa - takže ďalej ani nebudem hovoriť - je to hodne stará klasika ktorá má čo povedať aj terajšej mládeži.
nuž proti gustu žiaden dišputát... je to určite jeden z najlepších slovenských filmov a mám pocit, že aj jediný, ktorý aj premenil nominaciu na oscara aj na vyhru
Myslím že mi ako Slováci už nikdy nebudeme mať v produkcii žiadny film ktorý by sa kvalitou vyrovnal tomuto. Nemáme na to hercov, peniaze, technik, vlastne nič
nie je to slovensky film, ale ceskoslovensky - ked sme uz pri tom. Hlavnu ulohu sice hra Kroner, ale reziseri neboli Slovaci - Kadar sa narodil v Budapesti, Klos v Brne a filmovy stab prisiel z Ciech - Slovaci v tom case nechceli ani pocut o filme v ktorom by sa spominala arizacia, gardisti a cokolvek co by poukazovalo na to, ze prvy Slovensky stat bol skutocne satelitom nacistickeho Nemecka. Vo svete tento film prijali s nadsenim, dostalo plno cien (aj Oscara), ale na Slovensku ho povazovali za klamstvo a ohovaranie... nastastie odvtedy preslo 44 rokov a ludia sa neboja prijat ho, su hrdi na Kronera a film chvalia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale celkový dojem z toho, čo som videla, bol viac než dobrý