Hoci budem mať občianku už 2 roky , až dnes som si všimol jednu vec.... Kamarat v škole robil zoznam a potrebola čísla občanok... tak som mu svoju dal ... ked mu ich dalo aj viac spolužiakov a spolužiačok tak si ma zavolal a hovorí mi, že prečo nemam ten
hlavne tam čím skor choď aby ťa potom niekde nezačali upodozrievať a ešte ťa obvinia z falšovania (To máš jak keď niekto platí falošnými peniazmi, nemusí o tom ani vedieť ale za následky je zodpovedný)
Ha ha tieto nove obcianske su uplne trapne vobec sa nimi neda krajat a nasledne jest torta... hanbaaaaaaa... este ze mam ten stary dobry zataveny v nejakej folii ham...
ved ja viem, ze ta fotka bola ilustracna, nie tvojho obcianskeho - ale sak asi davas ilustracnu fotku stareho OP, lebo sam mas stary, musel by si byt ukazkovy pako aby si daval ilustracnu fotku stareho ked mas novy a este by si tam napisal "toto tu nemam" ked v skutocnosti by tych rozdielov medzi tym, co mas a medzi tym, co si dal ako obrazok, bolo 1000
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to ta teta alebo ujo co ti robil obcianku to tam neprilepil...
mal si to hned reklamovat...
podla mna by si sa s tym mal obratit na policiu (miesto ked vydavaju obcianky)
ale...
vies, ked to tam nemas, to znamena... znamena to, ze ty..TY VLASTNE NIE SI!
potom mam v penazenke karet jak na5ranych...
tušim meský urád ..nwm viem že to policia nerobí