Ešte som neobjednávala z E-bayu ale rada by som tento náramok. Ide o to že ten chlap požaduje najprv peniaze a spolu s nimi mu mám zaslať veľkosť zápästia. Chcem sa teda opýtať- ako zaplatiť vopred keď nemám vlastný účet? Ja viem asi som blbá ale cez net
za takú cenu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? a peniaze by som nikdy nedával vopred, také som v chorvátsku videl plno a teraz nenarážam na to aby si išla do chorvatska ale že kĺudne kupíš na slovesnku, napríklad tu v PO som niečo podobné videl za 1 euro
inak keď si pozerám ten náramok je mi až do smiechu za čo sú schopní ľudia vyhodiť peniaze si robíš srandu že si takú píčovinu nezvládneš spraviť sama.....?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2. mas tam napisane Ships to: United States, takze na slovensko ti to asi neposle
H_DefaultDomain_0&hash=item3cc781c41f" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.ebay.com">» www.ebay.com/itm/Cobra-Parac...
vyzera ze sa da na slovensko poslat
2. zrieš si kartu - pre istotu sa spýtaj či si ten typ budeš môcť zaregistrovať na paypale
3. zaregistruj sa na paypal
4. prepoj účet na paypale s ebayom
5. kúp, zaplať, čakaj....
možno o 2 mesiace ho budeš mať.
pozri sa na sashe.sk či aj tu niekto také (škaredé) náramky nerobí. alebo si nájdi rovno návod, toto nemôže byť ťažké vyrobiť.