Honzo Honzo kolik bije resp. Vidličky lyžičky nože - to je tá hra, keď jeden stojí vpredu chrbtom a keď sa otočí, ostatní musia znehybnieť a keď zbadá ten počítajúci pohyb, môže ich poslať o desať sloních, päť koních alebo 2 myšie kroky vzad...Alebo sa spláchnu a vtedy musia jedno kolo stáť.
hej a schovávačka, raz som sa skryla do periňáka a medzitým ako ma hľadali do tej izby vošli babka s dedkom a pustili si telku, asi po pol hodine, keď už ma ostatní prestali hľadať, som sa rozhodla výjsť von a cítila som sa ako debil, keď na mňa nechápavo pozerali...
Jednoznačne na vojakov, to sme sa zišli minimálne 20ti, všetci mali repliky zbraní a pobehovali sme po sídlisku, schovávali sa za bloky, stromy a všetko možné.
A potom ešte stavanie bunkrov a klubovní všade kde sa to dalo.
Schovky,naháňačky,Honzo kolik je pak hodín,Cukor káva čaj rum bum, a kedysi asi pred 2 -3 rokmi sme sa zišli skoro všetky decká z dediny a hrali sme rugby
skovka-polícia-to je sme sa oblikli do čierneho a jeden z nás počítal a potom nás hladal a koho našol a potom chitil ten ból s ním a tak to pokračovalo až kým sa nenašiel posledný...velká halus..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Jednoznačne
A potom ešte stavanie bunkrov a klubovní všade kde sa to dalo.
a ešte kráľu, kráľu, daj vojačka
- Klubove aktivity (v tom zahrnuta kazdorocne ina tema)
- Dostihy a sazky
- Nahanacka
- Schovavacka
- Oblievacka
- ine
somar
na čapa
myslim ze sa to volalo pešek
mestečko palermo
Som sialena kucharka a do polievky som primiesala druhy ... Stromov
ja, brat a dve sesternice. sme si zimprovizovali všetky možné prekážky a tak.
a ešte sme sa hrali na kuchárky (s nejedlými hubami)
s nejedlími hubami....
................