Pomožte!!!Proste v minulostio som toho spravila zlého viac ako dosť,,, ja viem,,,výplach žaludka..uteky z domu...aaa odvtedy mi rodicia neveria proste pýtaju sa vždy ked idem prec ...proste ani ne do osmej možem byt vonku...aaaa to mam 16 rokov...leze mi
Stačí hoci len raz zaklamať alebo urobiť niečo zlé a už ti rodičia proste nebudú veriť. To je logické... Aspoň sama vidíš koľko stačí na to aby ti ľudia už nikdy nedôverovali.. Myslím si že útek z domu je dosť veľký prehrešok na ktorý sa len tak nezabúda a nedá sa len tak ľahko odpustiť takže s tvojími rodičmi úplne súhlasím..
jj.. suhlasim s 7. s tym rozdielom, ze ja na ich mieste, by som ti neverila asi este dlhsie.. a dokedy som von?.. oznamim, ze ci sa chystam prist este dnes alebo az zajtra a idem .. ale to som si zasluzila poslusnostou v "mladosti", takze moji rodicia mi mozu verit
Nirvanka: mno lenže ty mas 19 aaaaa si svojprávna takže vies ako oni ti do toho moc nemožu hovoriť...ja viem že som si to posrala...ale predtim aj ked som to nerobila....som mohla byt len do pol desiatej..takže nic mocc...viesss...tu ani nejde o to co som spravila....ale o nieco ine
Holyknight: neprehanas???? pozri každý mame nejaku minulost ci už horsiu alebo lepsiu ale preco si minulostou kaziť peitomnost a buducnost???proste co bolo bolo už to nikto nevrati...aaa ja to lutujem poučila somsa...a oni to vedia dokonca mi veria...aleee nepustaju...
myslis, ze mi do toho nemozu moc hovorit?? no neviem.. byvam v ICH dome, davaju mi SVOJE prachy a ja aby som im este pilila nervy??.. by si mala vidiet ten bordel co je schopny moj oco urobit, ked dojde moj 23-rocny brasko "trosku" v nalade.. no neviem.. proste viem co si asi mozem dovolit, viem co pre mna spravili a co pre mna robia, tak sa asi podla toho aj chovam..
ty by si sa s nimi fakt mala normalne porozpravat.. ale necakaj, ze ta hned zacnu pustat von do neviem kedy.. nehrozi
Pozri ked si už raz urobila blbosť nečakaj, že ťa po pol roku slušného chovania niekam pustia na to treba veľa času aby uverili, že si sa už uvedomila a že nebudeš robiť blbosti a vonku mozem byt kolko chcem ale ked viem že dojdem v noci tak zavolám aby sa o mňa nebáli
26. jj sedi dik preto ho aj mam spravil co by ne, ale nikomu tu nehovorim, ze preco teraz trpim? Vsak to je jasne preco spravis chybu tak si to aj odneses. Jednoducha vec.
Nirvanka...mno jj to je pravda, lenže ja nechcem od nich hned aby ma púšťali..ale aby mi dostatocne doverovali aj ekd postupne...a pomaly ale predsa...je to dosť ťažke ziskavať niečiu doeru ked ho sklames fakt uplne až na bod mrazu
30. tomu ver, ze je! A toto by malo byt poucenie do buducna pre teba, ze aj s inymi ludmi to tak je a moze byt aj horsie. Tak si davaj bacha co robis a ked to uz urobis tak si to musis vediet obhajit.
no tak sa im potom necuduj.. daj im cas.. rozpravaj sa s nimi.. nech pridu na to, ze si sa konecne uvedomila a snad ti raz budu verit.. mozno nie na 100 %, ale aspon na 80%..
nj trebalo ti začinať piť ...a neviem co vsetko možne ....ja to mam unlimited ...ale zeby som to neako využival to nie nepreferujem taku "zabavu" ....ked sa da sedenie v bare považovať za zabavu ...
ja som nic zle nespravila aspon moji rodicia na to nikdy neprisli najdu mi pivo vypite pri posteli a neveria, ze som ho vypila a aj tak musim sediet doma... do 8mey v sobotu a do 9tey v piatok mozem byt proste sa o mna velmi boja a mna to tiez velmi obmedzuje, lebo navokol su vsetci v mojom veku do 11tey vonku a to ani nevravim o tom, ze ma necu pustit na koncerty atd.
No rodicia sa boja ... mozu ta chranit pred tym aby si nepila ... sklamala si ich uz vela krat. Tym padom ti nebudu uz doverovat.
ja ked som mal 16 tak som vonku ani dako nechodil. Rodiica by ma mozno pustili tak do desiatej.
Teraz mam pomali uz 20 a rodicom by to bolo asi tak jedno. Len by som im musel povedat kde idem a kedy sa asi vratim. Aby ma nahodou nevymkli.
A zasa sa netreba pozerat po svojich kamaratoch, ze oni mozu a ty nie to nie je argument. Nevravim teraz, ze oni chlastu. Ale polovica mladistvych nerobia pomali nic ine len piju a pochopitelne niektorim rodicom na ich detom zalezi. Takze tvojim rodicom na tebe zalezi a chcu tak ako keby chranit . Urcite ekd budes sekat dobortu tak ta v takych 18tich pustia aspon do desiatej
a co cakas ze ta nechaju len tak?uvedom si ze sa o teba aj boja..a ked si robila blbosti,tak to sa im ani necudujem..mala by si si nejako znova ziskat ich doveru..
no a do kolkej mozem byt ja..vlasttne,dokedy chcem,ale nemozem prist ranoalebo velmi neskoro.. s vynimkou ked idem na daky koncert alebo niekam..
ja myslím že by stačilo,keby si k nim bola milšia,pomáhala im a pre začiatok by ti malo stačiť,keď ťa nechajú aj do tej osmej vonku.A po čase by si mohla vyskúšať aj do 9 potom do 10 a tak rozumieš tak,ale to je len moj názor,takéto skúsenosti ešte nemám a ja bývam asi do pol 11 alebo aj do 11 vonku....tak držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja to napr. nemám nejak obmedzené ..
čo ti môžem poradiť, hlavne sa neohánaj doma vetatmi typu: ostatní môžu byť a ja nie..
A chod za rodicmi, ospravedln sa im...porozpravaj sa s nimi
ty by si sa s nimi fakt mala normalne porozpravat.. ale necakaj, ze ta hned zacnu pustat von do neviem kedy.. nehrozi
ja ked som mal 16 tak som vonku ani dako nechodil. Rodiica by ma mozno pustili tak do desiatej.
Teraz mam pomali uz 20 a rodicom by to bolo asi tak jedno. Len by som im musel povedat kde idem a kedy sa asi vratim. Aby ma nahodou nevymkli.
A zasa sa netreba pozerat po svojich kamaratoch, ze oni mozu a ty nie to nie je argument. Nevravim teraz, ze oni chlastu. Ale polovica mladistvych nerobia pomali nic ine len piju a pochopitelne niektorim rodicom na ich detom zalezi. Takze tvojim rodicom na tebe zalezi a chcu tak ako keby chranit . Urcite ekd budes sekat dobortu tak ta v takych 18tich pustia aspon do desiatej
tazko sa znova nadobuda,
hej urobla si blbosti, ale vitaj vo svete, urobis pruser tak si ho musis aj vyriesit,
urobila si podla mna dobre debilny prusery, uuplne zbytocne ale ked si uderena a neviete chlastat a len experimentujete, tak tak ti treba
a rada? nepi, a pomahaj doma
No skus sa s nimi porozpravat ak samozrejme nemas rodicov ako ja tak ta aj vypocuju..
a do kedy byvam vonku?vies moji rodicia velmi ani nebyvaju doma takze o kktinach ktore stvaram nevedia(vsetko si vyzehlim vcas ..
a keby nie tak dnes uz asi zijem na ulici..
no a do kolkej mozem byt ja..vlasttne,dokedy chcem,ale nemozem prist ranoalebo velmi neskoro.. s vynimkou ked idem na daky koncert alebo niekam..