Ked poviem slovo "globálny problém", väčsina hned pomyslí na globálne oteplovanie, preludnenie, nedostatok ropy............. a podobné veci.
Ale čo tak sa zamyslieť nad globálnymi problémami čo sa robíme sami?
krátke vlasy sú na niektorých babách sexi,tak,čo riešiš?a ked chce niekto byť BI,tak nech je,je to jeho vec...homosexuáli by sa nemali hromadiť?to mi teda vysvetli
poviem ti to takto, jediný problém na svete, ktorý existuje sú ľudia, to ostatné sú len sprievodné javy koncovým správaním tvorené ľudmi
a mimochodom, nevidím problém v homosexuáloch, je to ich život, a každý ma sa sa mal starať hlavne o seba, lebo podľa toho, čo čítam, tak sa všetci starajú do života iným a pritom sami nevedia čo so svojím vlastný životom takže toľko k tomu
k tvojim posledným vetám, si normálny ty? fakt nevidím dôvod prečo by sme mali riešiť krátky vlasy na babách a tak, akože ked to chceš riešiť rieš, ale najprv rieš seba a potom iných -.-
každý žije len raz. skús, čo skúsiť chceš.
čo skúsiť nechceš, na to jednoducho nemysli.
podstatné je nájsť zmysel prečo sa oplatí vstávať.
life is easy.
myslím si, že na Slovensku a celkovo v post-komunistických krajinách nemajú homosexuáli toľko priestoru ako "na západe" ako je to napr. vo Švajčiarsku kde sa tvoria myslím aj komunity v tomto smere. Homosexualita a Globálny problém dávať do súvisu je myslím nesprávne ... je to skôr spoločenský problém ... nezasahuje to globálne všetky krajiny vo svete ... Ja osobne proti homosexuálom nemám nič len otázne je potom to rodičovstvo. To závisí od liberálnosti spoločnosti teda od miery liberálnosti, ktorá na Slovensku je dosť nízka a zásahy cirkvi do spoločnosti príliš veľké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
v skratke - globalna retardacia
to 3.pohlavie by bolo ozaj moc
a mimochodom, nevidím problém v homosexuáloch, je to ich život, a každý ma sa sa mal starať hlavne o seba, lebo podľa toho, čo čítam, tak sa všetci starajú do života iným a pritom sami nevedia čo so svojím vlastný životom takže toľko k tomu
k tvojim posledným vetám, si normálny ty? fakt nevidím dôvod prečo by sme mali riešiť krátky vlasy na babách a tak, akože ked to chceš riešiť rieš, ale najprv rieš seba a potom iných -.-
Aby to bolo spravne, musime hovorit o globalnej zmene klimy...
čo skúsiť nechceš, na to jednoducho nemysli.
podstatné je nájsť zmysel prečo sa oplatí vstávať.
life is easy.
takže si aj celkom myslím, že mi to nijak neprekáža
Ovca.