mojej zvedavej mysli nedalo ked si spomenula na jededn cčanok, ktorý čítala a tak sa chcem opýtať hlavne chalanov,že či už niekedy ochutnali "svoj produkt" , pre nechápavých semeno? Lebo poznam typy, čo majú problém ak baba odmieta polknúť a oni sami an
Roscio - ty toho mliecka v 15 rokoch mas asi velmi vela, by ma zaujimalo, kolko babatiek si uz nakrmila Ale nie, nic v zlom, len ma tak napadlo, ked to pises ako skusena dojka
6 - skoda, ze v dnesnej dobe uz deti nepoznaju detstvo, ale hned chcu byt dospele, hned chcu sex, hned chcu o nom vediet vsetko a predbiehaju krasne obdobie svojho zivota, preto skoda, chapes?
8.ale myslis ze mi si vyberame dobu?myslis ze by mi teraz preslo keby som sa hrala na luke s babikami?uz moja mama by ma poslala za psychiatrom....a ja nechcem byt dospela...ale zjavne som zatial neprisla na to ako eliminovat tlak a vplyv okolia....
ja som uz vyskusal kedysi a nedavno. Kedysi to chutilo celkom dobre, ale teraz by som to od baby nechcel prehltat, lebo ako fajcim travu, tak ma strasnu chut moje semeno.
17 ono ja som to pochopil dobre. len som napisal uplne nieco ine proste uz tri hodiny robim na jednom projekte v anglictine tak sa mi taka drobnost predsa moze stat
9. - ved ja som nehovoril nic o babikach, ani ta nekritizujem a ze nechces byt dospela, to je normalna vec, ja by som mal tiez teraz najradsej takych 17 rokov Ak sa ta to dotklo, tak sorry
13. - ja som ju neskatulkoval, ani na nu neutocim, mne je mladsia gneracia blzsie ako dospeli ludia v mojom veku Asi sme sa nepochopili, ja som to nemyslel konkretne na nu, ale vo vseobecnosti, lebo to bohuzial je tak. A na dotazy podobneho typu zo zasady neodpovedam
Niektore to same chcu aby sa im chalan urobil do ust a potom to prehltnu niektore na to ani nepomyslia a niektore to vipluju ci by som nutil svoju partnerku do niecoho co nece ???..no preco by som ju mal nutit ked nie tak nie co som gestapo ??
35. lol dievca pocuvaj...kazdy ma svoj vlastny nazor na urcite veci...aj mne sa napr. tvoje nazory zdaju chore ale nevytahujem to v kazdej diskusii kde si prispela...akoze neviem co je na tom chore ked mi nechuti babu lizat...ved ja tiez ziadnu babu nenutim aby mi fajcila...a momentalne nepotrebujem ziadny trapny vztah typu milujem ta uz po tyzdni a podobne sracky, staci mi uzivat si s babami vacsinou pod 16(lebo nemam naladu klamat tie starsie ze ich lubim aby mi dali)a mladsie su aj divokojsie v posteli...nie su ako tvz. mrtvi chrobaci...THE END
holyknight: co dodat zivotny styl to kazdopadne je vela stastia aby si nemal opletacky so zvezom na teba nasranych fotrov alebo nie jasne sak ty nie si taky blbi urcite si ich vyberas podla podmienok a pristupu najlepsie niaku sliepku na diskoteke ktoraj umrela mama ked mala 7 rokov a tak sa dala na darhu kurvy u takych je istota ze potom nebudu opletacky
Ja by som skor cakal ze chalan bude mat potom problem pobozkat dievca ak to to dievca ma v dutine ustnej. Ale tak vo vseobecnosti takmer vsetko co sa pri sexe produkuje je ciste, svojim sposobom chutne, urcite sa z toho neotravite. Ja by som s tym asi nemal problem - s tym co som hore napisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak niektory chlapi maju dost problem ochutnat mliecko..chapes to nase ktorym krmime babatka
a citala som to cirou nahodou ja citam radsej ine veci
Ale ked radsej citas ine veci, tak to je fajn
pche... odpovedz na dotaz...
13. - ja som ju neskatulkoval, ani na nu neutocim, mne je mladsia gneracia blzsie ako dospeli ludia v mojom veku Asi sme sa nepochopili, ja som to nemyslel konkretne na nu, ale vo vseobecnosti, lebo to bohuzial je tak. A na dotazy podobneho typu zo zasady neodpovedam
Podľa mňa je najhorší taký chlap ktorý vyžaduje orál do konca, ale kým si potom dievča nevypláchne ústa, tak jej nedá ani pusu...
Keby mal s tým problém on, tak by som ho v živote neochutnala ani ja...
26: akoze ty si este babu nikdy nelizal ci co??
To vyznelo, ako by nedzi Tvoje záľuby patrilo fajčenie kokotov a iné večierkové dobrôtky...
Ok, všetko je v pohode, ja len že čo evokovali vo mne Tvoje slová... A ja som v tom prípade gay...
39. moja vec...moj zivot...vacsina bab co chodi na diskoteky su nevyspele deti s ktorymi si treba dobre uzit
...a ty?