@hoperpohroma Yaoi je druh mangy alebo žáner anime, ktorý sa zaoberá sexuálnym vzťahom medzi mladými mužmi. Yaoi môže znamenať aj "bez pointy,bez zmyslu, bez deja...dej nebýva nijak dôležitý, hlavný je ich sexuálny život.
Charakteristickým prvkom na rozlíšenie "shonen-ai" šónen-ai (shonen-chlapec,chlapčenské;ai-láska) od "Yaoi" je teda romantizovaný, ale nie sexuálny vzťah medzi mužmi, zato sa venuje skôr tej druhej stránke rozoberajúce ich city a náklonnosť. Hlavní hrdinovia tohoto žánru často po sebe túžia ale môže dojsť maximálne k bozku. Predchodcom žánrov bolo tanbi. Shonen-ai a Yaoi sú populárne hlavne v Japonsku, a to predovšetkým medzi dievčenskou populáciou a medzi ženami v domácnosti. V USA a v Európe sú hlavnou cieľovou skupinou predovšetkým ženy vo veku 18-24 rokov a homosexuálni muži.
same o sebe su kazde oci krasne. horsie je to uz v kombinacii s farbou pleti, vlasov, s typom tvare.. zalezi to od toho, ako to na mna vplyva ako celok.
Samé o sebe sa mi nepáči, lebo sú súčasťou spoluobčianskeho stereotypu mojej mysle, takže z toho nemám dobrý pocit a inak to mňa esteticky nevplýva dobre...zriedka sú krásne sami o sebe a ešte zriedkavejšie pôsobia dobre v celku. Také nudné proste...musia mať pekný tvar a tak. Neznášam hnedú. Ale aby sa nepovedalo aj ja mám. len nie totálne tmavé, mám trocha zelenej a ten zbytok tiež nie je úplne tmavý, nie tá typická hnedá. Keď je vysoký faktor krásy, tak je to už jedno, akú má farbu očí a keď nie, tak je to estetické mínus hrubého plevelu... fakticky... nerozumiem ľuďom, ktorým sa páčia, ale vďaka za nich, lebo ako by k tomu prišla tá hnedooká väčšina sveta?
Velmi sa mi pacia tmave oci.. Sama mam tmave, v kombinacii s velmi svetlou pletou a spinavymi blond vlasmi.. ale aj svetle oci vedia byt pekne.. len do hnedych sa skor zalubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
ale ked sa chlapovi hodi, preco nie nie je to zas nejake podstatne
do svojho simsa s blond vlasmi a hnedymi ocami som vydrzala byt platonicky zamilovana dost dlho
ale pacia sa mi
a fotit ho ked vari, to som si uplne (skoro, samozrejme az na yaoi sceny) najviac uzivala *-------------*
alebo toto, no umieram, proste super som
ok uz staci
aj tie downloady
@ladypetushqa jj najvac besto of!
Hnedych a takych tmavych je vsade perdo a modre su precenovane!
Charakteristickým prvkom na rozlíšenie "shonen-ai" šónen-ai (shonen-chlapec,chlapčenské;ai-láska) od "Yaoi" je teda romantizovaný, ale nie sexuálny vzťah medzi mužmi, zato sa venuje skôr tej druhej stránke rozoberajúce ich city a náklonnosť. Hlavní hrdinovia tohoto žánru často po sebe túžia ale môže dojsť maximálne k bozku. Predchodcom žánrov bolo tanbi. Shonen-ai a Yaoi sú populárne hlavne v Japonsku, a to predovšetkým medzi dievčenskou populáciou a medzi ženami v domácnosti. V USA a v Európe sú hlavnou cieľovou skupinou predovšetkým ženy vo veku 18-24 rokov a homosexuálni muži.
To je aky drist?!
@kokosovyorech
@ladypetushqa tak to si dufam rada
@nobile no chápeš toto ?? ani sa nečudujem papezovi ze odstupil
@nobile to su simsovia pre noobov, aj ked das censorgridsize 0 tak vtaka nemaju ale ja nie som noob
@kokosovyorech Pope nezniesol, ze hoperpohroma ojebuje v simse a spristupnila si sexualny content!
hoperpohroma ukaz nam toho vtaka! Prosim
staci vtak jeho dvojcata? su rovnake
Ale sa nám pekne zvrhlo to forum o ockach
aj ja chcem vidieť
je krasny
strnisko by mu nesvedčalo ale
aj ja mám také hybridné hnedo-zelené(občas i jantárové) ale z diaľky vyzerajú ako hnedé
@ladypetushqa milujem ta!!!!!!!!!!!!!
moj večer je hned krajši
rada som potesila
mame rovnaku čapicu
@ladypetushqa aj ty si! podme byt krasne spolu
@hereiam expecto ts-kum
A rozkosna si tam
a dakujem DD
A mas tam neporadok. Na skoro kazdej fotke v interieroch mas neporiadok!
ved tu mam len tasku pri posteli a na posteli mikinu ta to keby si teraz videl tak ta klepne, lebo som v nedelu ani neupratovala
Bude to tvojim tajomstvom!
zoberiem si ho az do hrobu a pri pohrebe bude strasit benedikta
nie, nie si hetero