Niektorí sú tu nečinní, ale činní boli kedysi. Aj keď TČ by v takomto prípade malo klesať, ale nemám to odsledované . A na jeho výšku vplýva viacero vecí - koľko ľudí ti klikne na webku, čo sú to za ľudia, či pridávaš nejaký obsah - proste vyjadruje tvoju aktivitu tuná.
a ked dam basnicku v rustine? admin ma zabije asi ..
a k teme..to znamena,ze si tajny agent a ked ti stupne tak si povyseny..a mozes si ist lestit ego..alebo mozes poziadat kamaratku/kamarata aby ta vytrubil/a
myslím skôr birdzákov, ktorí sú tu novší alebo starší neviem od kedy je birdz, ale sú tu čo ja viem rok, dva a majú ho extra veľké, pričom sa tu objavuju málokedy.
túto diskusiu som vytvoril pretože som skôr narážal na @sugy1 ktorého tu vidím takmer vždy a je "len" megahviezda, pričom niektorí iní sem pridaju pár blogov, minimum fotiek a sú už vo vyšších stupňoch napredovania
@najivna čiže asi fakt tými komentmi a názormi na teba v podstate ti to naklikali iní, keď tak vezmeš
@sugy1 no hej to máš pravdu, ale dosť veľa ľudí na birdzi si na tom zakladá, keby som ti nejakým spôsobom znížil tč na také čo mám ja, tak by ťa to tiež určite nasralo, i keď je to nepodstatná vec ale dobre ukáže, že hmm som megahviezda, alebo zázrak ako "začína sa orientovať"
@pikaboy "len megahviezda"? "na vyšších stupňoch napredovania"?
pokiaľ viem tak megahviezda je posledná alebo predposledná pred najvyšším stavom o ktorom zatiaľ ani nikto nevie ako sa volá, lebo ho nikto nemá, takže... geee?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zavisi to od klikov na tvoju webku tusim
a k teme..to znamena,ze si tajny agent a ked ti stupne tak si povyseny..a mozes si ist lestit ego..alebo mozes poziadat kamaratku/kamarata aby ta vytrubil/a
túto diskusiu som vytvoril pretože som skôr narážal na @sugy1 ktorého tu vidím takmer vždy a je "len" megahviezda, pričom niektorí iní sem pridaju pár blogov, minimum fotiek a sú už vo vyšších stupňoch napredovania
ale vieš ako som to myslel
@najivna napríklad!!! ako to robíš? používaš čiernu mágiu, alebo také niečo?
@sugy1 no hej to máš pravdu, ale dosť veľa ľudí na birdzi si na tom zakladá, keby som ti nejakým spôsobom znížil tč na také čo mám ja, tak by ťa to tiež určite nasralo, i keď je to nepodstatná vec ale dobre ukáže, že hmm som megahviezda, alebo zázrak ako "začína sa orientovať"
pokiaľ viem tak megahviezda je posledná alebo predposledná pred najvyšším stavom o ktorom zatiaľ ani nikto nevie ako sa volá, lebo ho nikto nemá, takže... geee?
» www.birdz.sk/webka/turgon/fo...