na tomto nicku to bola TSka od @malapohroma , ale vlastne to bola iba notifikácia o tom, že mi pridala príspevok do odkazovača
potom komentár od @petardicqa v znení "BU !! chcel si strigu máš ju mať !!! "
ale prvá reálna TSka mi prišla až 23.12.2010 od @anik359
neviem, starsie ako 2009 sa nezobrazia a aj tak neviem, ci som si s tym clovekom potom este nepisal neskor. akurat viem povedat, ze jeden z prvych ludi, s ktorymi som komunikoval, bola @ninus
Od Eda. Ako som hladala som zistila ze som neodpisala tolkym ludom az mi z toho smutno zostalo. :S A ja ze preco sa so mnou uz nebavia? Bavia... Len mi neukazalo novu TS! > Zly Birdz! Zly!
(sorry musela som sa mininasrat) >
To neni šanca sa doscrollovať, ale som si dosť istý, že @mayben , moja vtedajšia tajná láska, ktorú som mal za najkrajšiu ženskú na svete a hrozne som s ňou chcel chodiť a spraviť ju najšťastnejšou na svete
Ale mali by sme spraviť fórum, nech sem ľudia dajú screeny so svojimi poslednými četmi
@artlover Vidíš! A teraz by si to mala zdokumentované. A keby si si zobrala odpovede na otázku "Čo porábaš?" z rôznych časových období, z Birdz správ by si bola schopná vystavať si kroniku svojho života. Inak, je to zaujímavý Birdz námet na myšlienkové podnety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom komentár od @petardicqa v znení "BU !! chcel si strigu máš ju mať !!! "
ale prvá reálna TSka mi prišla až 23.12.2010 od @anik359
Ivlu
(sorry musela som sa mininasrat) >
Ale mali by sme spraviť fórum, nech sem ľudia dajú screeny so svojimi poslednými četmi