Odchod niekde do Arabských štátov pr. (Dubai,Brunei)
Chcem sa opýtať aké by to bolo ak by som išiel žiť,zamestnať a možno sa aj usadiť niekde do Arabských štátov. Ako by tam brali cudzinca ? čo sa týka ich náboženstva , zvykov.....Myslite si , že by sa to dalo bez zbytočných problémov ak by som tam išiel sá
hmm ved v Dubai zije 80% cudzincov, je to tam viac konzervativnejsie ale nemusis tam chodit v tych ich habitoch..a takisto je tam aj normalny zivot ako tu -discoteky, bary....
@zajkousko
ty bezcitný cynik!...
Určite ,môžeš ísť len by si mohol mať aj nejaký doprovod,nejakého miestneho známeho,ktorý ťa dá sa povedať....pomôže aklimatizovať sa....tipujem také dva roky,možno tri,kým si na teba nezvyknú,ako prisťahovalca....?
@zajkousko
filip....ja som sa znovuzrodil a
bol si cynický,musíš uznať...že to nebola od teba,najadekvátnejšia odpoved pre 16ročného chlapca....
toť k tomu (miluj blížneho svojho však?)
ja narozdiel od teba pokánie činiť nemusím,ja idem podľa božieho plánu........ale cesty božie sú dosť nevyspytateľné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nikto nikoho na Slovensku nedrží predsa, je demokracia
aké jednoduché
ty bezcitný cynik!...
Určite ,môžeš ísť len by si mohol mať aj nejaký doprovod,nejakého miestneho známeho,ktorý ťa dá sa povedať....pomôže aklimatizovať sa....tipujem také dva roky,možno tri,kým si na teba nezvyknú,ako prisťahovalca....?
attis ty ideš rozprávať o cynizme?
ty ktorý si tu urazil skoro všetkých birdzákov?
byť tebou, sa konečne slušne správam a robím pokánie....!!!!
filip....ja som sa znovuzrodil a
bol si cynický,musíš uznať...že to nebola od teba,najadekvátnejšia odpoved pre 16ročného chlapca....
toť k tomu (miluj blížneho svojho však?)
ja narozdiel od teba pokánie činiť nemusím,ja idem podľa božieho plánu........ale cesty božie sú dosť nevyspytateľné....
no koment
@filip