ale tak podla mna je v tom kus pravdy,nehovorim ze vsetci su taki,cest vynimkam...ale samozrejme ze chlapi to popru ved to je normalne ze clovek sam seba nezhadzuje,neponizuje atd atd
@ooooo vsak to neni o tom ci vas to pritahuje ale ze na zaklade coho sa rozhodujete....lebo je pravda ze kazdy chalan hovori ze ide o to co ma baba v hlave ale keby si mohol vybrat tak by si vybral tu najkrajsiu...a ja si myslim ze to preto aby sa mohol pysit ostatnym ze aky je samec ze on ziskal taku babu
@orbitka123 idu o chemiu ..nie o krasu..chemiu nezapre nikto..poznal som (a poznam) dievcata,ktore su krasne,celkom chytrem,sympaticke atd...ale nepritahovali ..preco?CHEMIA dokonca ma taka aj chcela,ale ja nie...takze ide o chemiu..ver mi
je zbytočné to riešiť... niektorí (teda skôr niektoré) si stále budú myslieť svoje. každopádne výzor nie je na prvom ani poslednom mieste... pokiaľ z dotyčnej doslova razí demencia, neprehovorí ma ani keby vyzerala ako ... (každý si tam domyslite svoj ideál krásy
Nezmyselná téma sú muži ktorým ide viac o výzor a sú muži ktorým na tom nezáleží. Rovnako je to u dievčat. A prečo tomu tak je? Neviem to je otázka ako prečo je obloha modrá a tráva zelená? Odpoveď je celkom jednoduchá ale je to dôležité?
kazdy chalan je zvlastny niecim inym... preco ich hadzete do jedneho vreca? to ako sa tvaria vsetci rovnako su len pozy (najcastejsie pred kamosmi), treba ich lepsie spoznat najprv...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale v podstate je to jedno x)
@tomas
aj ty k tomu nieco...
Pivo sa nestane pre Teba otrava ani za mesiac.
Škvrny od piva sa dajú vyprať.
Pivu nemusíš hovoriť sladké slovíčka.
Pivo sa nikdy nespozdí.
Po pive sa rýchlejšie preberieš.
Pivo nežiarli, keď si berieš ďalšie.
Kým si v Pivárni, určite bude dosť piva i pre Teba.
Pivo Ťa nevyhodí na ulicu, keď prídeš domov podnapitý.
Pivo nikdy nespôsobí bolenie hlavy.
Za jednu noc môžeš mať mnoho pív bez toho, aby si sa cítil vinným.
O pivo sa môžeš rozdeliť s kamarátom.
Pri pive máš istotu, že si prvý, kto ho pije.
Studené pivo je dobré pivo.