@fxx dávam jasné možnosti a nie také že ano a nie
vies preco? lebo ked mas otazku: Nepôjdeš so mnou von? tak odpoviešano? alebo nie? ano akoze ano nepojdem? alebo ano ako pojdem?
alebo nie akoze nepojdem? alebo nie akoze prave naopak,pojdem?! mna to vzdy sere ked da niekto taku otazku na ktoru da nahovno odpovede
bolo také obdobie že vždy keď som zavrel FF ma to odhlásilo.. FF zatváram každú chvílu a na Birdz chodím dosť často, za mesiac som bol prihlásený asi 600x
nechápem otázke...akože by som mala byť nonstop celý deň 24 hodín denne a 7 dní v týždni online? keď idem preč od pc teda notebooku tak sa všade ohlásim,to je logické...
@15 bože dievča ty ma čoraz s Každým svojím Komentov dostávaš do varu.. zatiaľ sa držím, ale raz vybuchnem a to sa ti/mi nebude páčiť..
ja sa neodhlasujem, ale viem, že aKo náhle zmením IP taK sa musím prihlásiť, aKo napr Keď som v šKole prihlásim sa, ale neodhlásim a Keď prídem domov taK sa musím znova prihlásiť ale nevadí mi to inaK sa vôbec ale vôbec neodhlasujem, myslím, že som sa sama ešte asi niKdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to uz podla tych moznostii
vies preco? lebo ked mas otazku: Nepôjdeš so mnou von? tak odpoviešano? alebo nie? ano akoze ano nepojdem? alebo ano ako pojdem?
alebo nie akoze nepojdem? alebo nie akoze prave naopak,pojdem?! mna to vzdy sere ked da niekto taku otazku na ktoru da nahovno odpovede
je to premenlive,asi ako pocasie
ja sa neodhlasujem, ale viem, že aKo náhle zmením IP taK sa musím prihlásiť, aKo napr Keď som v šKole prihlásim sa, ale neodhlásim a Keď prídem domov taK sa musím znova prihlásiť ale nevadí mi to inaK sa vôbec ale vôbec neodhlasujem, myslím, že som sa sama ešte asi niKdy