@unspoken aj ty pochádzaš z diery, ktorú si sa naučil mať rád, lebo je to predsalen tvoj domov a bývaš kdesi, kde musíš byť ale aj tú dieru by si bral stokrát radšej?
Ale veď to je rozdiel.
Pochádzam zovšadiaľ (MnB, ale to nepočítam, lebo ani nepamätám na časy, keď som tam bývala a potoom .. no ja to beriem tak, že odtiaľ .. Turňa nad Bodvou , ale teraz väčšinu času bývam v KE ♥ . (Kým ma nevyhodia zo školy).
@unspoken a to ich skrývaš? si kompletný ? jáj, či ty nechceš aby sa do teba všetky zaľúbili
tak na takú možnosť som veru nepomyslela, ale pravda, nezáleží na tom, ak si rád s kým si teraz
Ja pochadzam zo Srbska Z Noveho Sadu druhe najvacsie hlavne mesto Srbska z Vojvodiny ked som mal necely 1 rok tak som prisiel na slovensko vtedy bol prelom 1989 a adoptovali ma terajsi rodicia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
na pol ceste do ke??? TUKE to istí???
@method hej dpč LUNIK IX.
btw ke nie je len L9
Pochádzam zovšadiaľ (MnB, ale to nepočítam, lebo ani nepamätám na časy, keď som tam bývala a potoom .. no ja to beriem tak, že odtiaľ .. Turňa nad Bodvou , ale teraz väčšinu času bývam v KE ♥ . (Kým ma nevyhodia zo školy).
ale isto vieš len nechceš povedať
tak na takú možnosť som veru nepomyslela, ale pravda, nezáleží na tom, ak si rád s kým si teraz
ale viesco som spoko slobodny a zdravy som haha
no a vidíš ako ti je dobre