no a? jeden z tych ludi si nebude pisat s clovekom bez fotky a ten druhy zas vie, ze nema stracat cas s niekym, komu zalezi na fotke. a je vsetko v poriadku
áno,ked niekto nema fotku,mas pocit ze je to fake,ze to ani nieje ta osoba s ktorou pises,a nejde o to,ako na tych foto vyzera,hlavne ked ani profil nema vyplneny,ani nič ani foto...
@gothicpoethic no vazne na pokec pridem pozriet len raz za uhorsky rok, ci mi nahodou nenapisal nejaky kamarat, pozriem kto mi pisal, ak niekto s foto vyzera povedome, tak sa ho spytam ci sa pozname, ak nie, tak ani ma nehne odpisat ... a ak som na pokeci dlhsie ako 20 minut tak to je preto, ze mam online kamarata, co mu nefunguje icq na mobile
nemám problém odpísať aj ľuďom bez foto... na druhej strane, pokiaľ sa začne vypytovať a žiadať odomňa nejaké informácie, reagujem dosť s odstupom, keďže môže ísť o fake alebo sa niekto môže vydávať za niekoho iného... vlastne, ja tam momentálne tiež foto nemám... veď načo aj - pokec využívam len ako prostriedok na komunikáciu s ľuďmi ktorých poznám...
nepremýšľajte takto skostnatelo, ak napríklad ja chcem vidieť človeka, s ktorým si píšem, nemusí to hneď znamenať, že apriori fičím na fyzickej stránke, lepšie povedané na fyzickej kráse či nekráse, jendoducho ka ma daný človek vidí, mám aj ja právo vidieť s kým som v kontakte, pričom vôbec nepremýšľam, či tá baba bude pekná alebo nie, jednoducho chcem vidieť, ako vyzerá
je to normalne, ak nemám foto ja a niekto mi napíše, nevadí mi to, ale ak on/ona vidí mňa, ja mám právo vidieť ju, jednoduché.. vidieť za tým stále len a len dôvod toho, že chcem vidieť jej krásu a ak nie je pekná tak sa na ňu vyserem, je maximálne obmedzené
to si pamätám, že keď som sa niečo opýtala na plochu, hneď sa ich zo desať ponúklo na odpoveď... Ale keď som niečo fakt potrebovala a už som mala celý profil vymazaný, tak ani jeden sa neozval
na Pokeci som nebola už od marca, kedy mi vlastne doplo, čo sa sprostosť to je... Maximálne tam chodím pozrieť e-mail, toť vsjo.
no ja takisto odpisujem len ľuďom,ktorých poznám (i to nie vždy) ..a ak mi napíše niekto neznámy...odpisujem len výnimočne..nezáleží,či má alebo nemá s foto..a určite neodpíšem,ak je dátum registrácie včera A rozhovory vyzerajú asi takto: na otázku:ahoj,popíšeš? odpoviem,že:jasné a ďalšiu komunikáciu zvážim až v prípade,že mi napíše niečo originálnejšie,ako:ako sa máš?
@aloe no ja osobne si tiež radšej píšem s človekom, ktorý má nejakú fotku, aspoň jednu, neviem, proste mám pocit komunikácie, s človekom bez fotky, alebo s iným obrázkom ako fotkou to je také umelé, ako keby som sa bavil s fiktívnym duchom. keď človek má fotku mám pocit, že sa bavím s reálnym človekom...
stále tu len nadávate na pokec, že to používate len na komunikáciu a tak
no povedal by som že:
-pokec je na komunikáciu s ľudmi ktorých poznáte absolútne nevhodný a hodí sa skôr len na zoznámenie s ľudmi ktorých nepoznáte (potom už len icq a pod.)
-ankety takého typu že či sú ľudia na pokeci hlúpejší ako na birdzi - sú to normálni ľudia ktorých denne stretávate na ulici a nie nejaké výtvory bláznivých programátorov
na pokeci je však viac ľudí ako kdekoľvek inde tak sa tam nájde aj viac tých "hlúpych", lenže väčšinou si píšete len s ľudmi ktorý píšu na sklo, a keď je v miestnosti vášho mesta napríklad 500ľudí tak na sklo píše len nejakých 30
-odpíšem len s foto - ani sa im nedivím keď je tam veľa ľudí je tam aj veľa fake nickov a viac ľudí čo sa vydávajú za opačné pohlavie (síce fotka nič nezaručuje, ale aj tak majú potom asi lepší pocit)
Hádky Pokec verzus Birdz mi pripadajú rovnaké ako hádky Linux verzus Windows
každé je niečo iné a každé má svoje výhody aj nevýhody
ja túto tému už dosť dlho neriešim a ani ma to nezaujíma =D keď chcem napíšem po prípade odpíšem ( to platí aj naopak ) keď nie tak nie ... neposkladám sa z toho keď mi nejaký " najsexi " chalan neodpíše ... nakoniec to bude nejaký bujak tak či tak =D=D
to je predsa logické... keď tam idú s vedlajším zámerom niekoho si namotať tak fotka je prvé čo ich zaujíma.. myslím že málokto si tam ide len tak pokecať...
ako pokec je ************************. ...kopec FAKE fotiek, a navzajom si tam kradnu fotky. plus si stiahnu foto z netu a daju ze "ja" . pokec nema ziadnu uroven. jedine na co je dobrii je email. nic inee.
@pernik..no..anin ie..ved..jedno fotku som tam uz vydel na viacerich rozlicnich nikoch . a kedisi davnooo som tam aj ja mal nick z fotkou z netu a nestihal som odpisovat na rp od dievcat
@pernik...hm..ale vies co mi na pokeci tak velmi vadii. a to niesu FAKe alebo ci ma dakto fotku alebo nie...hlavne to spravanie sa adminou na pokeci. a to iste aj ten kontakt. ako..daco som tam pisal ale odpoved bola uplne odveci....teraz si uz nepametam co presne ale ...priklad...ako by si sa pital dakoho kolko je hodin, a on ti odpovie ze opel corsa stoji 10 00euro proste uplne blbost.
@pernik no..vies ked tam maju 16 rocnich adminou......ja bi som nikdi nerobil admina...
nie. jedneho vyhodil zanic a dalsieho co viem tak ties. aj ked obom zrusili ban do miestnosti, ale tiim to dokazuje ze ich vyhodili ztamad bezdvovodne.
hej, sa mi zda ze som ta tam vydel davnejsie no vies...ja ked som sa nudil tak som pozeral profili ludii v miestnostiach, a koho maju v priateloch...a ich profili..a profili ich priatelou..atad potom sa clovek dozvie vela zaujimaveho
Co sa tych fotiek tyka, chapem ludi ktori cloveku bez foto nechcu odpisovat (kedze chcu si pisat s niekym skutocnym a nie s potencionalne vymyslenym anonymom). Ja sa napriklad ale citim neprijemne, ked mam verejne na nete ukazovat svoju fotku. Preto aj avíky na Birdzi striedam, ale vacsinou na nich nie som ja. Napriek tomu som spravila kompromis a svoje fotky mam vo fotoalbume (nie preto, ze by som chcela, ale aby ludia s ktorymi si pisem vedeli kto som a ako asi vyzeram). Ale musim uz zmenit tie fotky lebo posobia moc umelo, kedze su profesionalne fotene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
co z toho...
ja zas odpisujem len tym co ich poznam
Nerieš
Ja som napr. na pokec prestala chodiť, oveľa viac mi mentalitou vyhovuje komunita BIRDZ a ak chcem kecať s kamarátmi, mám na to icq, facebook...
a od septembra uz ani to!
je to normalne, ak nemám foto ja a niekto mi napíše, nevadí mi to, ale ak on/ona vidí mňa, ja mám právo vidieť ju, jednoduché.. vidieť za tým stále len a len dôvod toho, že chcem vidieť jej krásu a ak nie je pekná tak sa na ňu vyserem, je maximálne obmedzené
k téme - keď po tebe chce dakto fotku, aby si s tebou mohol písať, aspoň vieš, že je to strata času
na Pokeci som nebola už od marca, kedy mi vlastne doplo, čo sa sprostosť to je... Maximálne tam chodím pozrieť e-mail, toť vsjo.
no povedal by som že:
-pokec je na komunikáciu s ľudmi ktorých poznáte absolútne nevhodný a hodí sa skôr len na zoznámenie s ľudmi ktorých nepoznáte (potom už len icq a pod.)
-ankety takého typu že či sú ľudia na pokeci hlúpejší ako na birdzi - sú to normálni ľudia ktorých denne stretávate na ulici a nie nejaké výtvory bláznivých programátorov
na pokeci je však viac ľudí ako kdekoľvek inde tak sa tam nájde aj viac tých "hlúpych", lenže väčšinou si píšete len s ľudmi ktorý píšu na sklo, a keď je v miestnosti vášho mesta napríklad 500ľudí tak na sklo píše len nejakých 30
-odpíšem len s foto - ani sa im nedivím keď je tam veľa ľudí je tam aj veľa fake nickov a viac ľudí čo sa vydávajú za opačné pohlavie (síce fotka nič nezaručuje, ale aj tak majú potom asi lepší pocit)
Hádky Pokec verzus Birdz mi pripadajú rovnaké ako hádky Linux verzus Windows
každé je niečo iné a každé má svoje výhody aj nevýhody
Taký @mayo , skadiaľ vieš, že napríklad jeho fotky niesu stiahnuté z netu? Proste to vieš, vidíš to...
A napríklad taká @terryx , tam hned vidíš, že je to fake ...
...a takto nejak sa to dá zistiť aj na pokeci
Pokec navštevujú desiatky tisíc aktívnych užívatelov, je jasné, že tám pár detí a debilov s fotkami z netu budú, tak isto ako tu...
Neviem, čo si počul, ale ak je v danej miestnosti admin, može ťa vyhodiť za nadávky, šírenie osobných informácií, spam, alebo reklamu.
Na pokeci som od roku 2005 a ešte som nezažil, že by mňa alebo mojich známych vyhodili bezdovodne
nie. jedneho vyhodil zanic a dalsieho co viem tak ties. aj ked obom zrusili ban do miestnosti, ale tiim to dokazuje ze ich vyhodili ztamad bezdvovodne.
hej, sa mi zda ze som ta tam vydel davnejsie no vies...ja ked som sa nudil tak som pozeral profili ludii v miestnostiach, a koho maju v priateloch...a ich profili..a profili ich priatelou..atad potom sa clovek dozvie vela zaujimaveho
Tomu neverím, určite to nebolo bezdovodne, alebo ťa niekto oklamal
Co sa tych fotiek tyka, chapem ludi ktori cloveku bez foto nechcu odpisovat (kedze chcu si pisat s niekym skutocnym a nie s potencionalne vymyslenym anonymom). Ja sa napriklad ale citim neprijemne, ked mam verejne na nete ukazovat svoju fotku. Preto aj avíky na Birdzi striedam, ale vacsinou na nich nie som ja. Napriek tomu som spravila kompromis a svoje fotky mam vo fotoalbume (nie preto, ze by som chcela, ale aby ludia s ktorymi si pisem vedeli kto som a ako asi vyzeram). Ale musim uz zmenit tie fotky lebo posobia moc umelo, kedze su profesionalne fotene
ee....ved nic tam nepisal take a bol out...