mmmmm.... pre mňa príliš nedôveryhodný spôsob nákupu, takže to by som pravdepodobne ani nepodstúpila. keď tak, tak osobné stretnutie, alebo potom jedine overené e-shopy.
Cez internet práveže nie, mám pocit, že cez internet si každý dáva viac pozor. Naopak najčastejšie ma podvázdajú na "osobných stretnutiach" tetušky z mobilných operátorov... Tam si človek dáva menej pozor než cez internet a častejšie podpíše blbosť...
ano..keď začínala stránka crazyfactory (zahraničná stránka)objednávali sme si s kamarátkami pár somarín, lenže dôvodom boli ceny( guličky 50 centov pričom u piercera stoja 10 eur a viac, lacné rozťahováky, tunely, plugy) a široký výber - vo všetkých internetových českých a slovenských chopoch dokopy nebolo toľko druhov a farieb. LENŽE platilo sa vopred, prevodom na účet, poslali to asi po mesiaci (v čo sme už ani nedúfali) a asi z 15 vecí čo sme objednali, sadol iba mne jeden jediny tunel, ostatné poslali všetko zlé veľkosti, dĺžky tyčiek tiež nahovno a plugy a tunely nekvalitné a škaredé.
neriešili sme to ale nijak, lebo sme zas toľko neminuli aby to za tie naťahovačky stálo. teraz, po pár rokoch, sa stránka dosť zmenila, vyzerá serióznejšie, trochu zdvihli ceny, ale inak majú stále dobrý výber, lepší ako na slovensku, tak sme to riskli znova ... ešte stále to neposlali, tak dám vedieť ako to dopadlo
mne teta hovorila, ked som si bral minulý rok telefon, že budem mať 2 giga volných dát (čo je na mobil slušné) a na faktúre ti zrazu zistím, že presurfovaných 1,8 giga musím zaplatiť 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale sa mi zdá, že jeden známy zaplatil za "iphone" a nič mu neprišlo ale podrobnosti neviem
neriešili sme to ale nijak, lebo sme zas toľko neminuli aby to za tie naťahovačky stálo. teraz, po pár rokoch, sa stránka dosť zmenila, vyzerá serióznejšie, trochu zdvihli ceny, ale inak majú stále dobrý výber, lepší ako na slovensku, tak sme to riskli znova ... ešte stále to neposlali, tak dám vedieť ako to dopadlo
mne teta hovorila, ked som si bral minulý rok telefon, že budem mať 2 giga volných dát (čo je na mobil slušné) a na faktúre ti zrazu zistím, že presurfovaných 1,8 giga musím zaplatiť 8)
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h to kolko platíš preboha
a to som uz kupoval cez net asi aj viac nez 100x
vlastne si spominam ze mi raz neprisla z ebayu krytka na objektiv za 70centov
Raz sa stalo, ze mi jedna baba neposlala prachy za listky na koncert, tak som spravil bu bu bu a peniaze boli na ucte.