veľmi spokojný som so súborovým systémom NTFS ktorý mi slúži výborne pretože nefragmentuje tak disk ako mi ho fragmentoval FAT32, namiesto toho aby súbor rozdelil do clusterov medzi ktorými by bola nejaký plný cluster si vyhľadá za sebou voľné clustery a tam to zapíše... preto je dobré mať vždy trošku miesta voľného
no operacny system jednoznacne Vista Home alebo aj Premium...to je jedno...chces mat srandu istu??? nainstaluj si vistu...a je to pravda...to je najdebilnejsi operacny system aky existuje...a som spokojny s XP Media Center Service Pack 3...vrelo odporucam
a pamätove media urcite znacky Teac alebo nieco take...pracuje kedy sa mu chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
garantujem ti ze 95% ludi ti nedokaze napisat aku presnu verziu ma v pocitaci...
Ja verím budúcim odborníkom - BIRDZ-ákom, že majú TALENT. A ak bude treba, tak im pomôžeme.
P
A ktorý OS ti robil problémy pred aktualizáciou, a o čo išlo?
P. S. A napíš sem aj DISTRIBÚCIU, ak si myslel iba na LINUX.
P
a pamätove media urcite znacky Teac alebo nieco take...pracuje kedy sa mu chce
Spusti si ešte xterm, alebo niečo pod. gnome-terminal ... , a napíš tam toto:
uname -r
A to, čo ti tam napíše potom napíš do tejto diskusie.
Bude to jadro / KERNEL / , ktoré / Ý / používaš.
P
Ak si myslel na OS v MOBILNOM TELEFÓNE, tak sem napíš aj jeho presný typ a značku.
P
Aké problémy si mal s VISTOU?
A čo ten TEAC.
Tak je, alebo nie je dobrý výrobok tejto firmy, a ktorý presne ... ?
P
P
Linux hackingmachine 2.6.25.4-x86 #1 SMP Fri Jun 20 11:21:51 CEST 2008 i686 GNU/Linux
tommyhot@hackingmachine :~$ cat /etc/debian_version
lenny/sid
na, aby si si mal nad cim honit
alebo Nokia N96 s operacnym systemom SymbianOS9.3 S60 3rd Edition, Feature Pack 2
alebo Nokia N70 s operacnym systemom SymbianOS8.1 S60 2nd Edition, Feature Pack 3 ale to je shit