Tichý človek s maximálne jedným koníčkom (ale zas tomu sa venuje tak veľmi, že je v ňom najlepší), kludný, slušný človek, nemá rád párty, radšej prve premýšľa ako hovorí, nerád sa prevádza, všetko si plánuje a projekty dokončuje ešte pred termínom, neleňosí ale veľa pracuje, nezaujímajú ho bohapusté zábavky ako je aj birdz, je hlúpejší a plytkejší a mal by byť šťastný, ale nie je, lebo všetko všetkým závidí. Aj napriek tomu si myslí, že je viac ako ostatní a zaslúži si viac ako ostatní. Je tiež neverný a veľa klame.
Extrovert plny energie, ktory miluje ludi, nenavidi sa ozrat sam pri skladani puzzle. Nenavidim zvieratka, auta, spanok, whiskey, granko, pizzu a uz vobec nemam svoj fiktivny svet v ktorom som castejsie a radsej ako v realite.
Neverný a rád klame. Síce ukecaný, no keď ho niekto nechápe, odpíše ho ako hlupáka - nedáva možnosť tomu, že by sa on nedostatočujúco vyjadroval. Zástanca závislostí a odporca piva. Lenivec, ktorý rád len tak hockedy vypne. Hejter prírody. Nesúťaživý typ, a keď už ,tak podvádza, ako to len ide.
Egocentrický sukničkár, šikovný ambiciozny biznismen ktorý si nekompromisne razí cestu ostrými lakťami, neoliberálne orientovaný, ide z jednej párty na druhú- bol by som vlastne Ivan Lambert z Kandidáta.
Na prvý pohľad emočne vyrovnaný jedinec, no len dovtedy, kým ho neovládnu iracionalne výbuchy hnevu. Nesnaží sa hľadať pohnútky v týchto emočných prejavoch, veď predsa môže obviniť všetkých naokolo. Napriek tomu má za ideál šťastný rodinný život s množstvom detí. Rodové i iné stereotypy je to, čo ho napĺňa a berie ako predvolený vzorec správania. Pravdepodobne je nábožný. To mu však nebráni v nekultivovanom verbálnom prejave. Má však aj pozitívne stránky, ako schopnosť udržiavať poriadok a nikdy sa nezakyckať. Vie sa dlho a riadne sústrediť na jedinú vec a svoje úmysly a plány dotiahnuť do konca. Má dobré komunikačné a organizačné schopnosti. Nemá však absolútny cit na módu.
Kokos, teraz zrazu moje normálne ja znie ako super človek, vďaka za túto tému!
nízky svalnatý, elegantný šarmantný krásavec s dokonalou pleťou a chrupom, nemajúci ideály, sny ani ciele ale odhodlane a systematicky pracujúci na tom aby ich dosiahol a kým sa tak stane v pohode schopný sa uspokojiť aj s tými neideálnymi prechodnými stavmi, nemajúci absolútne žiadne koníčky a iba veľmi podpriemé znalosti možno tak o jednej oblasti, s optimisticky stoickou, egocentickou, zhovievavou, trpezlivou, vytrvalou, ale dosť obhrublou povahou, vysokou toleranciou voči nezmyslom, klamstvám a dezinformáciám, veľmi spoločenský a často sa v spoločnosti vyskytujúci ale v skutočnosti samotár totálne ľahostajný voči ľuďom, totálne nulovým zmyslom pre humor, neexistujúcou fantáziou, malým vtákom a IQ na hranici imbecility.
---
hm.
a tak nejak to čítam a čítam, a... aj tak by som ten opísaný opak nechcel byť, lebo neviem a nechcem si predstaviť život v stupidite a nejak mi to všetko ostatné stále pripadá ako akceptovateľná cena za to že nemusím...
...napriek tomu že inteligencia vlastne spôsobuje len nešťastie a komplikácie.
Extrovertná alkoholička, ktorá sa nemá záujem učiť nové veci a pripustiť fakt, že nevie úplne všetko. Nerada číta, radšej si pozrie nejakú reality šou typu Farma. Heterosexuálka, ktorá nemá záujem sa usadiť a neustále strieda partnerov. Na konte má milióny, je úplne zdravá, ale v živote jej chýba skutočná láska.
@delica hej, preto som celý koment asi štyri razy prepisoval (copy, výmaz, paste, prepis, post slight_smile:, aby som vyladil celú štylistiku aby tam tak...
...hm
...aby som ho tam mohol tak krásne, nenápadne a prirodzene vsunúť
Stastny,mudry,krasny,zdravy clovek co hned vsade zapadne nema ziadny problem pri kontakte s ludmi nema problem pracovat najst si frajerku a kamaratov a zit krasny idealny zivot
Mam vela priatelov, vsetci ma maju radi, je so mnou sranda, nikdy nie som doma, lebo sa tulam s kamaratmi alebo len tak niekde sedime vsetko co hovorim ma hlavu aj patu chalani maju o mna velky zaujem, ja im ten zaujem opatujem, milujem ludi, najma deti a snivam o tom, ze budem mat muza a deti, za to nenavidim zvierata... a mam hlavu na matiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Kokos, teraz zrazu moje normálne ja znie ako super človek, vďaka za túto tému!
---
hm.
a tak nejak to čítam a čítam, a... aj tak by som ten opísaný opak nechcel byť, lebo neviem a nechcem si predstaviť život v stupidite a nejak mi to všetko ostatné stále pripadá ako akceptovateľná cena za to že nemusím...
...napriek tomu že inteligencia vlastne spôsobuje len nešťastie a komplikácie.
A len tak mimochodom, super téma
...hm
...aby som ho tam mohol tak krásne, nenápadne a prirodzene vsunúť
Btw ja zbožňujem puzzle.
No depku uz vitam ako staru znamu kamaratku, celkom sme si na seba zvykli.
Ja sa snažím neutapat v depresií pretože mám aj jej nepríjemné"vedľajšie účinky".