podľa mňa to vodu až tak neušetrí ak ste len dvaja a toho riadu veľa nemáte.. jedine ak by ste umývali riad tak napríklad raz za týždeň, keď by sa vám to všetko nakopilo
@fxx asi mas pravdu toho riadu nie je az tak vela...ale co sa tyka toho usetrenia vody to je celkom dobre a pokial by vydrzala par rokov... no neviem...
@11 picovina... umyvacka umyje riad lepsie ako ked ho drhnes rukou... aspon ta nasa. Podla mna sa to oplati, ale nie pre dvoch... teraz ked tak ked dostanes navstevu... ale uz pre 4clennu rodinu sa to podla mna oplati.
hm tak napriklad pohare su z toho pekne vylestene vsetko ..ale ked sa ti napr. miska otoci opacne a ostane ti v nej ta hnusna spinava voda, alebo na tanieri ostanu prischnute spagety no nic moc..plus neznasam ked mam veci do umyvacky davat a potom vyberat, to radsej umyjem v rukach vsetko a mam pokoj ale nie zase ked je toho riadu vela, vtedy je to dobre celkom, ale my sme doma styria a cakame aj tri dni kym ju naplnime tak aby sa to oplatilo zapnut vobec
ak ste len dvaja,, tak ani nie, lebo asi by ste ju nezapínali napríklad kvôli dvom tanierom a kým by ste ju naplnili, tak by tam ten špinavý riad hádam aj smrdel a hnil.
Ak chcete naozaj ušetriť či vodu či peniaze, aj tak sa musia riady najprv umyť od hrubých nečistôt. Takže nie neoplatí sa to, prácu s riadmi budete mať tak či tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ani by som nad tým nerozmýšlal,snáď nemáte tolko riadu že by ste to nezvládali umývať.
Každopádne,ak máš vela peňazí a si lenivý,tak ju možeš kupiť a ak ideš na to,že to šetrí vodu,tak nejaké ušetrenie si všimneš tak za 5rokov.
Nám sa teraz nejako dojebala(Ale máme ju už dlhšie), tak musíme umývať ručne ale predtým sme s ňou boli spokojný a sme len 4
to čo vravia v reklame že ušetrí,to je za predpokladu vela vecí
to čo stojí tá umývačka+elektrinu a vodu potrebuje aj ona,to ušetrenie si tak skoro nevšimneš
a to je po druhé.
trocha ti na tanier niečo prischne,resp. ten tanier nedáš hneď do umyvačky,tak ti ani nemusí zmyť.
a niečo budete piecť,umyvačka si s tým už neporadí
My to robíme tak, že pokiaľ máme málo riadu, tak ho niekto za pár minút už toľko umyje. Ale je to rozhodne lepšie.
A umývačka umyje všetko , teda ked sú dobré tabletky
Od kedy sme kúpili umývačku ja som ešte riad neumývala
a pritom niesme taká veľká rodina je nás 5 a od pondelka do piatku len 3 A Pohode naplní sa