podla toho jak je ten chalan psychicky vyspely XD ...ale tak je to trosku ehm.. vacsi rozdiel ale tak poznam chalana co ma 20 a lubia sa mu aj 14 rocne...
tak takto to vyznie dosť zvláštne ale zase keby to bolo napríklad že 36 s 30 tak to je už teraz ako bežné , že je taký vekový rozdiel.. no len tu ide o to , že má 14 .. ale tak ako nám to môže byť jedno ak to im nevadí a vyhovuje tak čo my s tým ?
áno, podľa mňa je to nenormálne. ALE! ja toto slovo chápem ako "nie bežné", "prekvapujúce", "vymykajúce sa skúsenosti", nie je to automaticky niečo zlé alebo odsúdenia hodné. aj keď musím povedať, že zvláštne mi to teda príde, ale tak čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Horal? počula som že sú seksi. severania
Nazyvajme veci pravimi menami......
Pokial ide o dusevnu vyspelost daneho paru, nemozem si predsa spravit nazor, ci je ich vztah normalny, dokym ich trocha nespoznam.
A celkovo so vseobecnym tvrdenim, ze dievcata dospievaju skor nesuhlasim. Je to absolutne ciste a vyhradne individualna zalezitost.
MOZEM SA SPYTAT, je normalne ak 20 rocna baba, chodi s 17 rocnym chalanom?
potrebujem vediet vas nazor diks
Počúvate sa vôbec?
a aky druh intimneho zivota myslis?
nech ludia vidia, ze mame aku-taku fantaziu
Ale zlé na tom nič nevidím a zaujímalo by ma, čo zlé na tom vidia tí, ktorí to označujú za pedofíliu ...
@hluzar
Samozrejme, že je to individuálne, čo ale neznamená, že vo všeobecnosti (nie pre úplne každý prípad) také tvrdenie neplatí ...
Aj to, že muži sú silnejší ako ženy vo všeobecnosti platí a pritom existuje mnoho výberov ženy a muža tak, že žena je silnejšia ako muž, napríklad ...
Bežím zistiť, kde majú zľavu na ťažné lano, a kedy mi odchádza spoj do NR.
@66janica6 tak co sa cudujes ? hos tve ze ho trhol 14rocný :d
no ale nechapem preco sa tato tema vola Orál ???
hovorí milenka svoju 40-ročnemu milencovi:no niesi v tej posteli moc veľmi dobry..ak mam porovnať s predošlými partnermi, tak nič moc..
on na to: na to že maš len 12 si moc drza.