Máte radi orálny sex? Radi ho dostávate alebo dávate? Oboje? Môj "problém" je taký, že partnerovi veľmi rada vyhoviem,baví ma to,keď ho vidím,že mu to robí dobre. Aj partner je natešený,keď mi to môže urobiť, dokonca ani mu to nespomínam,že
Čo ja viem. Baví ma vyvrcholiť do úst, alebo keď dlhú dobu nič sexuálne nerobím, tak je tedy je to exkluzívne. No teraz mám obdobie, kedy mám radšej vaginálnu súlož. Ale jednoznačne rad dávam
ani mne neslo sa tak uvolnit.. neviem, prezila by som, keby som oral nedostavala.. aj tak som az prilis citliva a to, co by mi malo byt prijemne, ma boli..
väčšinou poznám len baby, ktoré orál buď vyslovene nebaví alebo to proste nie je niečo, na čom by si fičali a v pohode sa bez neho zaobídu vo svojom sexuálnom živote.
Ale no, vy pokrytci! Osobne si myslím, že aj keď radi uspokojujete svojich partnerov a orál radi aj prijímate, tak každý ho radšej dostáva, veď ide o vašu slasť!
Čiže to som tým chcela povedať, že samozrejme, rada robím môjho muža, ale radšej orál, samozrejme, prijímam
A to, že s tým máš takýto problém, môže byť aj o dôvere, alebo o tom, ako si so sebou (ne)spokojná.
V prípade, že máš partnera krátko a ešte tam tá dôvera nie je, sa uvoľniť nevieš, to je logické. A v prípade, že nie si spokojná so svojim telom, tak to je tým, že sa nevieš uvoľniť, lebo sa za seba hanbíš.
A súhlasím s @grietusha . Úprimne ľutujem baby, ktoré si nevedia vychutnať orál. Alebo nenarazili na chlapa, ktorý by ich vedel spraviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Da vo nedelju Lipenja
Veselit narod
Da pesnja vol'naja
Pesnja vol'naja
Volja razdol'naja
Slavit Peruna
Sila narodnaja!
Stenka na stenku
Travy po koleno
Stenka na stenku
Strahi proch' doloj
Molnii runa v jetot den' Peruna
Vnov' prizovet idti v kulachnyj boj
a k téme, veľmi rada ho dávam, a aj ho častejšie dávam než dostávam...
@fluptak viem aspoň fakt aspoň o 15tich babách,ktoré o orál nemajú záujem ... -- --
a z mojej strany to robim velmi rada
A mňa to tiež baví A skôr ma ho radšej baví dávať ako príjmať.
...nikdy ich nepochopím.
@hoppercar ty najväčšie
tiež som ešte na takého, čo by bol ozaj dobrý v tom, nenarazila, napriek tomu to u mňa neznižuje záujem o vec samotnú
Čiže to som tým chcela povedať, že samozrejme, rada robím môjho muža, ale radšej orál, samozrejme, prijímam
A to, že s tým máš takýto problém, môže byť aj o dôvere, alebo o tom, ako si so sebou (ne)spokojná.
V prípade, že máš partnera krátko a ešte tam tá dôvera nie je, sa uvoľniť nevieš, to je logické. A v prípade, že nie si spokojná so svojim telom, tak to je tým, že sa nevieš uvoľniť, lebo sa za seba hanbíš.
A súhlasím s @grietusha . Úprimne ľutujem baby, ktoré si nevedia vychutnať orál. Alebo nenarazili na chlapa, ktorý by ich vedel spraviť.
@thisismyname wrrr dobre bolo, ty divoska