ale to nekonecne hovory na jedno cilo mas len ak si vezmes ku pausalu nejaky supershitny mobil a zaviazes sa na dva roky... co som neurobila takze mam len mms/sms a 11eur ... co oni povedia ze je 100 minut ale je to okolo 80
@salonka2022 na roaming určite neplatia.. ja mám ten paušál, ale zatiaľ bez viazanosti. a keď bez viazanosti, tak tam nemáš na to jedno číslo zdara.. a viazanosť máš len keď si vezmeš mobil.. ale inak perfektný paušál
@lenkaska1 z teba nwm či sa pobúchať po hlave alebo sa dogrcať najprv si pozri ceny,prerátaj si smsky,minúty a orange ti z toho celého výjde ako absolútna pičovina...že cez čo má volať... tam ver tým ich kokotným reklamám a plať aj za to že sa pozreš na telefon
@citroon robila som taku pracicku, že som tam naháňala ludí do O2, a viem, že O2 fér, pokiaľ nemáš žiadny balíček, je asi najnevýhodnejšia ponuka na tomto trhu, pretože 13 centov za minútu je hrozne veľa.. a že nemá to žiadne chytáky.. bitch please, po hodine sa ti to vypne keď voláš na o2..
mala som milión školení a viem že O2 sa absolútne neoplatí a tie ich balíky sú úplne priemerné..
@barky ako spominam @13 robila som o2 a ich ponuky poznam velmi dobre.. orange mam už 10 rokov, a minule som isla do telekomu, kedze v orange nemam viazanost, ze prejdem do telekomu.. a prisli sme tam a ked som videla tie ich ponuky.. hned sme sa s mamou otocili. Lepsi pausal jak v orange by som inde nemala
@lenkaska1 tak za prvé to vypinanie je preto ak omylom nekoho vytocis alebo atd sa to same zloží kamaratov otec s tým robí pretože že to zloží majú na svedomí také mašiny a blabla..a už ti poviem len umri a povedz mi aký máš teda paušal od orange ked hovoriš že je to take vyhodne.. inak si asi dosť retardovaná podľa mňa
@lenkaska1 teraz robis promo asi niekomu z tych druhych co? ...tak ja narozdiel od väčšiny si viem určiť sám čo je výhodné a nevrhnem sa hneď na to o čom tvrdia iní že je výhodné..pokial mam niekde o polovicu mensie faktury tak je to pre mna vyhodnejsie..nehovoriac o dalsich vyhodach a v Orange ked som bol a presiahol som smsky alebo minuty v baliku tak faktura zacala rast až enormne rychlo..o obmedzených dátach do mobilného internetu ani nehovorím..
určite nerieš či to má niekto lacnejšie. ostaň u orange, majú na to zázemie, aby mohli ísť pod cenu, môžu si to dovoliť. ja mám napríklad neobmedzený paušál s 2gb netom, ktorý je v orange najlacnejší. nedaj sa zlákať novými ponukami od O2, tak či tak ide všetko dole, každý operátor.
@citroon ja sa nikdy neriadim tým čo trvrdia druhí, overím si čo mi vie ponúknuť každý operátor, a u toho kde mi to najviac vyhovuje ostanem.. a hold je to orange
@barky vôbec... ako za to by som mala umrieť? minule mi jedna tetka vypičovala do telefónu, že aké po tretej minúte zadarmo keď ju to vždy vypne... tak sú aj takí ľudia ktorí hodiny vykecávajú.. no však ja mám ten študent základ za 9,99€ 110 minút, nekonečné sms a mms.. a teraz sa schovaj, lebo v o2 máš za 10ečiek iba 100 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale to nekonecne hovory na jedno cilo mas len ak si vezmes ku pausalu nejaky supershitny mobil a zaviazes sa na dva roky... co som neurobila takze mam len mms/sms a 11eur ... co oni povedia ze je 100 minut ale je to okolo 80
@kissmeplease nechápem čo máš proti orangeu.. O2 a telekom na tom nie sú o nič lepšie ba horšie by som povedala
mala som milión školení a viem že O2 sa absolútne neoplatí a tie ich balíky sú úplne priemerné..
aj ja mam orange peto D
dobre suhlasim, ze orange je na kokot...ale teraz mam za 10ecok 85 minut a neobmedzene sms/ms ma O2 vyhodnejsi? ak hej idem tam
@barky vôbec... ako za to by som mala umrieť? minule mi jedna tetka vypičovala do telefónu, že aké po tretej minúte zadarmo keď ju to vždy vypne... tak sú aj takí ľudia ktorí hodiny vykecávajú.. no však ja mám ten študent základ za 9,99€ 110 minút, nekonečné sms a mms.. a teraz sa schovaj, lebo v o2 máš za 10ečiek iba 100 minút