sak sprav sa a uvidis... ono je to taky zvlastny pocit.. pokial si ete nemala orgazmus tak ono na to lahko prides a budes vediet, ze to je on drzim palce
ježiš čo ste takí hnusní? veď to skús, to ti nemôžeme takto preboha napísať!!! a navyše, orgazmus nikdy nebol ani nebude zlá alebo nepríjemná vec, ani u báb ani u chalanov
u kazdeho inak,ale pokial viem,tak predzvestou je zrychlene dychanie. ale ake su pritom pocity,tak to netusim,som chlap a takuto otvorenu debatu som este nemal.
ehm....no.. vies... nikto ti nevie povedat ako sa to prejavuje u teba vies.... ono ziadne vonkajsie znaky zrejme neuvidis ako... nebudes mat ziadne vyrazky alebo co.... to je akysi "vnutorny" pocit... nie dusevny ale zitis to... boze ako ti to mame asi vysvetlit ?... sak to je ako keby si sa spytala ako chuti laska.... a laska predsa chuti ako orgazmus ne ?.. ... ale ne.. tazko ti to opisat proste
súhlasím so zrýchleným dýchaním...a pak ťa zaleje po celom tele taký zvláštny, príjemný pocit....mno proste budeš sa cítiť veeeľmi fajn... ale vážne sa to nedá opísať, pretože ten pociť je neopísateľný... to musíš zažiť jednoducho...a taktiež súhlasím s tým, že ak ho budeš mať, zistíš to sama....
Ked budes vrieskat, budes chciet vyliezt z koze, zaliata studenym potom a horucou zimnicou, budes sa cela chviet, budes kricat ESTE, dostanes krce do dlani a budes saliet od toho pocitu blazenosti, tak budes prave prezivat orgazmus.
@25 mnooo a potom ked si to precita dake 13cne decko ... nasledne aj komenty ze orgazmus neni zly ... tak bude mat v hlave zmatok ... a ked bude mat 15 ... dopadne ... ako ... @0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ach jaaay...
jaaj som hnusna...
@22 xD
pak sa ozvi ake to bolo