Ahojte zhánam niečo ako test kde zístim aka som osobnosť pomocou prectavivosti napr. nejaka otazka predstav si chodník aká je a)rovny
b)žiadny
atd. dakujem
k takýmto testom sa nedostaneš len tak, musíš si zájsť za psychológom, nejakým odborníkom.testy na nete o tebe povedia že keď si predstavíš vyrovnaný chodník si vyrovnaná osobnosť - a to je hovadina.
@paulieevans mlada dama, ako sa to so mnou rozpravas?! maj nejaku uctu k dusi dietata..raz budes mat dieta a to ho chces takto tiez poznacit, ze mu tresnes do tvare, ze je tupy?....
@echoechoecho však ale ona je moja rovesníčka. Má 19, ja mám 19 a dokáže vypotiť, že "poctivosť" takú hrúbku? .. ak je niekto tupý, je tupý... poviem to kľudne aj rodinnému príslušníkovi, nech sa len pekne nad sebou zamyslí...
@echoechoecho Ľudia sa tu denno denne zabíjajú viac, neviem prečo potrebuješ riešiť práve mňa. Aj ty potrebuješ prefackať, to ty si tu neustále hladkáš ego tým, že ponižuješ ženy, lebo máš pocit, že všetky idú iba po peniazoch, píšeš fóra, či by baby dokázali ľúbiť degenerovaného chlapa bez peňazí a neustále potrebuješ hovoriť ako dobre sa ti žije. Tvoje názory sú asi na úrovni 16 ročného chlapca čo práve zistil na čo má pipík a sám mám taký pocit vyhľadávaš spoločnosť iba vymletých ale zato krásnych báb. Nehovor mi tu o egu nič prosím ťa, lebo ťa vysmejem. Teba mala mater prehltnúť, keď ja si zaslúžim byť preplieskaná. Chlapi ako ty sa mi z duše hnusia. Tak sa už neozývaj prosím na moju adresu. Dík-čau.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tupá si.
@2
lol
napríklad.
ale tazko sa hladaju...vacsinou sa maju zacinat ako imagine...