1. prave teraz, nacvicila som jednu skladbu do kapely v tempe a aj rodicia ma pochvalili, tak mam pocit, ze som po dlhej dobe dokazala nieco, co by nezvladol kazdy
2. nezeniem sa za uspechom. nechcem nic take dokazat a myslim, ze v takej kariere, akej sa idem venovat, ani nie je nejaky bod vyslnia alebo tak. nechcem nic prevratne dokazat, len byt stastna
1. Ani neviem, žiadny nejako extrémne nevyčnieva, mám diverzifikované úspechy Ale keby predsa musím povedať, tak to, že si ma na základe mojej práce našiel jeden veľmi dobrý zamestnávateľ.
A vlastne ešte to, že som odišiel z VŠ, to pre mňa bolo peklo a absolútne mi to ničilo budúcnosť.
2. Viacero vecí. To je ešte na dlhšie, ako bod 1. Ale systematicky pracujem na svojich cieľoch a hlavne ich neberiem ako najdôležitejšie veci na svete, najdôležitejšie je byť pre mňa šťastný a úprimný.
sedime na letisku v madride a o par hodin odlietame do kuala lumpur, a o tyzden takto budeme kvasit na Borneu....uz po druhykrat v zivote,pre mna su uspechy vyznamne len ohladom cestovania
1. keď som založil prvú firmu, ktorá do 5 mesiacov vyplatila všetky pohľadávky a do roka a 3 mesiacov zarobila tak že som si mohol dovoliť kúpiť dom...
2. Chcem ostať tým kto som, nechcem a verím že sa nezmením a chcem sa dožiť aspoň 50 rokov, i keď pri mojom súčastnom spôsobe života to je asi optimistické...
Vďaka za super fórum. Práve mi to pripomenulo, že fakt neviem, čo od života chcem a že som v živote nedokázala nič, na čo by som mala byť hrdá. Fakt vďaka.
@chlorofyl kebyže nič nedokážeme tak sem nenapíšeme čo sme dokázali,a každého priority sú niekde inde-niekto považuje za úspech to že uvarí nedeľný obed a niekto to že zachráni deti v afrike.
môj najväčší úspech v mojom živote zatial je že ma prijali na strednú na ktorú som chcela ísť.. a neviem čo chcem dokázať. nemám žiadne ciely ani plány
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
2.) buď byť nechutne bohatí alebo byť vysokóóóó vo svojej terajšej práci
2. nepoviem lebo sa to nesplní!!!
2. chcela by som byť šťastná.
2. Ked ma príjmu a úspešne dokončím vysoku školu.
2. neviem
zajtra možno vedieť budem
2. Zatial len uspesne ukoncit skolu
2. že ju skončím a nájdem si skvelú prácu
Chcem sa dostať na výšku a uspešne ju dokončiť ,ale teraz by mi stačilo aj zmaturovať
2.vnútorne sa dostať vyššie a rozvýjať sa v oblastiach, kt. ma zaujímajú
2. nezeniem sa za uspechom. nechcem nic take dokazat a myslim, ze v takej kariere, akej sa idem venovat, ani nie je nejaky bod vyslnia alebo tak. nechcem nic prevratne dokazat, len byt stastna
A vlastne ešte to, že som odišiel z VŠ, to pre mňa bolo peklo a absolútne mi to ničilo budúcnosť.
2. Viacero vecí. To je ešte na dlhšie, ako bod 1. Ale systematicky pracujem na svojich cieľoch a hlavne ich neberiem ako najdôležitejšie veci na svete, najdôležitejšie je byť pre mňa šťastný a úprimný.
2. prestat sa bat v zivote
2.Dalej robit to co ma bavi, a nech sa mi v tom aj nadalej dari :- )
2. Byť šťastná sviňa!
-chcem zostať dlhšie ako po letnom semestri
2. byť námorník
2. chcel by som bývať samostatne a možno nájsť ženu svojho života
-neviem - predpokladané prijatie na gymko, na ktoré ešte nie som ale budem! (prosím!)
-chcem sa stat umelcom, priekopníkom tretieho milénia, cestovateľom a spisovateľom
@22
2. cesta prec z europy.
2. Chcem ostať tým kto som, nechcem a verím že sa nezmením a chcem sa dožiť aspoň 50 rokov, i keď pri mojom súčastnom spôsobe života to je asi optimistické...
2. rodinné šťastie, rsp. milovať svojho muža minimálne tak ako svoje dieťa (čo sa asi už nestane )
milujem ľudí ktorí musia všetko zkritizovať a nasilu sa prejavovať.
2.) udrzat tuto stupajucu krivku kariery ako doteraz
2.) byť šťastná a spokojná so svojím životom