moje ospravedlnenie patrí všetkým userom birdz-u, ktorých som úmyselne alebo neúmyselne poškodila svojím pôsobením na birdzu...ak ho príjimate, napíšte zakopávam vojnovú sekeru, ak nie, napíšte prosím stále som s tebou na bojovej nohe(je mnoho variácií ak
och, niekto sa tu zase snaží byť zaujímavý... alebo že by to myslela vážne...? hmm... (mňa si nevšímajte, ja som len v posledom čase na podobné ospravedlnenia skeptická...)
Akože odteraz tu budeš poslušná, budeš písať to, čo si druhí želajú, budeš sa pretvarovať? Ja mám pre teba radu : Buď taká aká si ! Ak si ale vrodene neznesiteľná, musíš sa naučiť ovládať, inak ti žiadne "sorry" nepomôže a budeš tu časom znovu neobľúbená.
Btw. svoju birdzovskú minulosť už zo seba asi aj tak nikdy nezmyješ, pomôže ti len nový nick a iné chovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja tu (dúfam) nie som s nikým v bojovom stave, takže sekera je zakopaná (ak nebudeš robiť blbiny odteraz )
wtf
toto je...internet.
Btw. svoju birdzovskú minulosť už zo seba asi aj tak nikdy nezmyješ, pomôže ti len nový nick a iné chovanie.